Vil du høre en hemmelighed bag ægte og livslang forelskelse?

Kvindernes kampdag 8.marts. 2022 Indlæser Vil du høre en hemmelighed bag ægte og livslang forelskelse? 4 minutter Videre Hvorfor Valentins dag?

Kan man elske den samme person hele livet? Er det ikke bare en fase vi går igennem og så forsvinder den igen? NEJ! ikke efter min overbevisning. Men det kræver en indsats fra dig. Få min hemmelighed på evig forelskelse

Jeg er stadig forelsket i min mand! Også efter 7år

Jeg er uddannet coach og får ofte spørgsmålet: Hvad gør du selv, for at holde liv i kærligheden med din mand?

Det svar er egentlig ganske simpelt, men kræver en stor indsats mentalt. En læring, der for mig, er blevet en god, og nem, vane. Men selv om det er blevet en vane, så kræver det stadig at jeg holder fokus og er bevidst om min adfærd. Og min kærlighed.

Jeg har været kærester med Peter i mere end 7år og jeg er stadig forelsket til op oppe begge ører. Og min kærlighed til Peter vokser sig hele tiden større. Jeg tænker ofte, nu kan jeg ikke elsker ham højere. Men det gør jeg så alligevel😊

Og jeg er så heldig at det er gensidige fra Peter.

Rummelighed og tillid- betyder alt

Da Peter og jeg var nyforelsket og blev enige om at vores forhold var blevet seriøst, at vi ville bygge videre på det, og flytte sammen, tog vi en snak over en romantisk middag og flaske vin.

Vi lavede ganske enkelt en forventnings samtale. En snak om drømme og personlige mål. Om hvad vi ønskede i et parforhold fremadrettet. Og hvad vi ikke ønskede.

Vi valgte at udvise stor tillid til hinanden og valgte at vi begge vil være rummelige overfor hinandens behov og personlighed.

Lav status, tilpas og forbedre.

Vi har besluttet at vi mindst en gang om måned skal lave en romantisk date, hvor vi ”lave status”.

Det er en date vi begge glæder os til HVER gang! For daten handler om at være sammen, tale ud og snakke om drømme og målsætninger. Anerkende hinanden, være taknemlig, være romantiske og tænde hinanden seksuelt.

Ofte bruger vi flere dage på at forberede hinanden på daten. Ikke fordi det skal være en stor gourmet middag, men fordi at det sætter gang i en god stemning, og forventnings glæde.

Send sms’er eller billeder på snap

Et god tip, er at sende kærlige eller frække sms’er samt frække billeder på snapchat til din kæreste. Vi bruger det meget i hverdagen, for at minde hinanden om hvor dejligt et parforhold vi har. Vi værdsætter hinanden i hverdagen med komplimenter og anerkendelse. Både på tlf. men i den grad også fysisk.

Den fysiske kontakt er vigtig i et parforhold.

En undersøgelse viser at den fysiske kontakt i et parforhold er afgørende for om forholdet fungerer eller ej. Hvis der er en god fysiske kontakt mangler, så fylder det kun 20% i forholdet. Men tilgengæld fylder det 80% i parforholdet, hvis der mangler fysisk kontakt.

Det gælder for både mænd og kvinder.

Giv kys og kram hver dag

Sørg for at røre ved din kæreste. En hånd der stryger hen over bagdelen, at blive nusset kærligt på ryggen eller kysset blidt i nakken.

Der er mange måde at give fysisk kærtegn på. Og det virker 😊

Parforholdet skal dyrkes og vedligeholdes

Ønsker I et parforhold med forelskelse og lidenskab, så skal I begge to være enige om at I prioriter parforholdet. At I vil pleje og vedligeholdet jeres kærlighed. I skal være enige om hvad det indebærer. Og så dyrk det!

Se indad! Og giv dig selv lov til at være en inspiration til din partner.

Så hvis du savner komplimenter, så giv din partner komplimenter. Savner du berøring, så rør ved din partner. Og fortæl din partner at du elsker ham/hende og hvorfor.

Og hold gang i sexlivet! Også de dage hvor du er træt og måske ikke har energien eller overskuddet.

Snak om sex med hinanden. Hvornår eller hvordan bliver du bedst opstemt, og hvordan ønsker du at din partner tænder dig de dage hvor energien er lav? Find en måde at tænde din partner på.

Og husk at have tålmodighed. Et nej er ikke altid et nej😉

Forfatter: Lisbet Bang