Valentins Dag - og single?

Er du single, og klar til Valentins Dag? Ja hvad laver man egentlig på Valentins Dag som single, og giver det overhovedet mening? Læs med her og se hvordan det kan give mening for dig.

Hvad handler Valentins Dag egentlig om?

Valentins Dag står i kærlighedens tegn, for alle. Selvfølgelig er det dejligst at blive inviteret eller overrasket af den man elsker og holder af. Men alle livets forskellige situationer passer bare ikke til alle kalenderens højtideligheder. Og Valentins Dag er en af dem, hvis man er single! Men, uanset, så er kærlighed for alle. Så del din kærlighed med dem du har nærmest, eller brug det som en anledning til at forkæle dig selv.

4 ting du kan lave som single på Valentins Dag:

  • Inviter en på date
  • Lav en date med veninderne/vennerne
  • En hyggelig hjemme aften med film og nogen du holder af
  • Aftal med en af dine gode venner af det modsatte køn at tage ud og spise

Hvis du lige er blevet droppet

Det er klart, at sidder du og lige er blevet single fordi din partner er gået fra dig, så er det bare ikke romastiske par i pariserhjul man har lyst til at se på. Så er det her at en hjemmedate med nogen du kender og holder af er en oplagt idé. Lav lækker mad og hyg dig fuldt ud.

Date med en god ven/veninde

En date med en af dine gode venner af det modsatte køn, som også er single. Venskab med det modsatte køn, det kan noget når man er single. Det er ofte nogen gode snakke og nogen andre ting at grine af. Selv holder jeg meget af det, fordi mænd ofte har nogen helt anerledes oplevelser og opfattelser af situationer, hvilket kan give et billede af hvordan, det ser ud fra det modsatte køn. Og hvis i alligevel begge er single, så er det da bare at benytte lejligheden til hygge, grin og en god oplevelse, med en du kan dele mange ting med.

Hvad gør jeg?

Jeg personligt er blevet spurgt, hvad jeg gør som single på Valetins Dag, og her kommer spørgsmålene og mine svar.

Hvad vil du fortrække på Valentins Dag?

Jeg vil bruge aftenen sammen med nogen af mine gode veninder, eller tage ud og spise med en god ven.

Hvad betyder Valetins Dag for dig?

Hvis du spørger mig er Valentins Dag for dem der er et par. Og nogen gange skal vi måske bare acceptere at alle livets situationer, ikke passer ind til alle kalenderes højtideligheder. Men jeg elsker anledninger til selvforkælelse, eller til en date med nogen jeg holder af. Så jeg vil også benytte denne lejlighed til godt selskab, eller til at få noget god mad, eller bare noget selvforkælelse.

Hvad vil du anbefale til dem der skal overraske en med en Valentins Date?

Det kommer selvfølgelig altid an på situationen, men sådan helt basic, så find ud af hvad den du skal overraske, godt kan lide og så tag det lige et skridt længere, hvis du skal imponere. Og lidt ekstra har jeg givet et bud på her: https://www.intensliving.dk/vare/valentines-day-gave-aeske/

Alle livets situationer passer bare ikke til kalenderens højtideligheder. Hvis du er single, brug Valentins Dags til en god aften med dem du holder af.

Rikke Jusjong

Forfatter: Rikke Jusjong