Kærlighed efter en skilsmisse... Findes ægte kærlighed overhovedet?

Valentins Dag - og single? Indlæser Kærlighed efter en skilsmisse... Findes ægte kærlighed overhovedet? 4 minutter Videre Den eneste ene... Hvorfor kan vi ikke ramme plet i første forsøg?

Er du skilt og går du med følelsen: Det var det! Det var min chance for kærlighed, og nu er den røget i vasken…. Den følelse er du langt fra ene om. Bare rolig! du vil opleve kærlighed igen, hvis du ønsker det.

Brug en coach og styrk dig selv – det er ren velvævere

Jeg er uddannet coach har haft flere klienter der kæmper med netop den følelse af at deres chance for lykkelig kærlighed er brugt. Følelsen af at de ikke tror på kærlighed længere.

Det kræver en mental indsats at finde kærligheden.  Og det kan være svært at ændre sit mindset. Rigtig mange hænger fast i et gammelt tankemønster og endnu flere tror ikke de kan ændre deres tankemønster.

Jeg hører rigtig mange sige til mig: ” jamen, jeg kan jo ikke gøre for hvad jeg tænker og føler!”

Hvorfor kan du ikke det?

Du kan jo godt bevidst udtænke en plan for dagen. Eller tænke bevidst over hvad du vil spise til aften. Og hvis du får en ubehagelig tanke, så kan du stoppe din tanke og begynde at tænke på noget andet.

Hvis du lærer at tage styring over dine tanker, stoppe for dit tankestøj, så kan du skabe mirakler for dig selv. Ikke kun når det gælder kærlighed og lykke, men også på alle andre områder.

Du vil også opleve et større overskud og rummelighed over for andre mennesker -og også overfor din eks. i forhold til jeres samarbejde.

At skulle lære noget nyt er altid krævende og svært i begyndelsen. Og i langt de fleste tilfælde kræver det at du få en person der kan hjælpe dig, undervise og guide dig. Om du vil lære at spille et instrument, danse latin eller vil ændre dine tanker og dit mindset, så er det en ny og uvant færdighed du skal lære.

Smid gammelt skrald ud!

Du kan finde kærlighed igen efter en skilsmisse. Men vær opmærksom, og meget bevidst om, ikke tage gammelt skrald med videre til et nyt forhold. Du må ikke hænge fast i dit gamle ægteskab, og med det mener jeg, at de dårlige vaner, dårlige oplevelser og relationer du, måske har opbygget, skal ikke dominere dit nye forhold.

Du skal tage læring af dine erfaringer fra dit ægteskab. Mærk efter hvad der er vigtigt for dig, hvad du drømme om og hvad du ikke vil have i et forhold. Og husk at være åbent og italesæt dine behov.

Et godt parforhold handler om rummelighed, kommunikation og fysisk kontakt

Min erfaring, når det kommer til kærlighed og nyt parforhold efter en skilsmisse, er at det handler om at være rummelig, åbent og nysgerrig. Det kan godt være en stor udfordring når man er blevet skilt.

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg selv her brugt terapeut og coach igennem min skilsmisse og årene efter. En gave til mig selv jeg er meget taknemlig for.

I dag, bor jeg sammen med mit livs store kærlighed, Peter og vores 4 sammenbragte børn. Vi har begge to, to børn med fra hver vores tidlige forhold. Og ja! Det giver nogle udfordringer. Men jeg er lykkelig og elsker alt ved vores parforhold.

Folk spørger mig tit: ” hvad er jeres hemmelighed, for så godt et forhold, som I har?”

Både Peter og jeg er meget bevidste om vores mindset. Vi har en god kommunikation og snakker utrolig meget sammen. Vi snakker om stort og småt. Om vores daglige udfordringer og bekymringer. Vores drømme, målsætning og det vi gerne vil opnå. Vi spiller hinanden gode og bakker hinanden op. Vi er ærlige og siger fra i nuet, og vigtigt af alt! Vi bager ikke nag over hinanden.

Vi er rummelig og giver hinanden frihed til at være den vi er.

Og så er vi meget fysiske. Vi kysser og krammer en masse, HVER dag. Morgen, middag, aften. Og vi har et aktivt og sjovt sexliv, som prioriter højt.

 

Forfatter: Lisbet Bang