Ta ansvar for sit liv

5 gode grunde til at onanere Indlæser Ta ansvar for sit liv 3 minutter Videre Ulykkelig forelsket

Det er ikke nogen skam at opsøge en sexolog. Tvært imod! Det er de færreste der har modet til at tage ansvar for sit liv, sit parforhold og sit sexliv.  Det hører ofte sammen. Er der udfordringer i sexlivet, går det ofte ud over parforholdet i hverdagen, og er der udfordringer i parforholdet, går det også ud over dit selvværd.

Du har et ansvar

At tage ansvar for sit liv, sit parforhold og sit sexliv.  Det hører ofte sammen. Er der udfordringer i sexlivet, går det ofte ud over parforholdet i hverdagen, og er der udfordringer i parforholdet, går det også ud over dit selvværd.

Den gode nyhed er, at du kan tage et bevidst valg om at ændre i dit liv. Og endnu bedre er, at der er masse af kompetent hjælp at få.

Et godt sted at starte er hos en coach og en sexolog.

Et typisk emne

De fleste mennesker oplever, i løbet af livet, en manglende sexlyst. Her kan en konsultation med en sexolog være en god ide. Via samtaler kan sexolog kan hjælpe og guidedig til at genfinde din lyst.

Når sexlivet bliver vanskeligt

Når det kommer til at have sex, handler det ikke kun om at knalde eller om hvor ofte vi har sex eller om vi får orgasmer. Det handler i lige så høj grad om nærværet, det intime og sensualitet og kærligheden til hinanden i et parforhold.

Hvis du gnidninger i dit parforhold, ikke kun på det seksuelle plan, har det ofte stor indflydelse på din eller din partners lyst til sex og nærvær.

Snak om sex

Mange mennesker synes det er svært at snakke om sex. Hvordan har du det med at snakke om sex? Måske synes du at det er et tabu eller måske er du blot genert?

Det at snakke om sex, sexlyst, sexfantasier og seksuelle ønsker, er i manges øjne forbundet med en følelse af skam.

Når vi oplever, at vi ikke får den sex vi fantasere om, så bunder det altid i at vi ikke få snakket med vores partner om sexlivet.

Det værste du kan gøre, er at tage dit sexliv forgivet eller at du ligger nogle forventninger over på din partner om at dine behov skal opfyldes, uden at du snakker med din partner. Det er vigtigt at få forventnings afstemme, få sat ord på din lyst og lytte til din partners lyst og fantasier.

Det er mega frækt at snakke om sex

Du vil i mange tilfælde opleve at det er mega frækt at snakke om sex. Det tænder en lyst i os at snakke om lyst og om sexfantasier.

Så hvorfor ikke prøve det af?

Forfatter: Lisbet B