Sprøjteorgasme - Hvordan?

Hvis du endnu har en sprøjteorgasme tilgode, og tænker at du gerne vil prøve det, så læs med her. Det er nemlig en vildt lækker følelse,  både af ophidselse, nydelse og velvære. Selve sprøjteorgasmen er når der sprøjter væske fra kvindens skede ved klimaks. Og de fleste kvinder oplever sprøjteorgasmen som værende noget mere intens og kraftig, end en almindelig orgasme. Så det er værd at give sig hen til oplevelsen.

Hvordan får man sprøjteorgasme?

En sprøjteorgasme kan f.eks opnås  ved at stimulerer g-punktet som befinder sig et lille stykke inde i kvindens skede. Hvis du laver “kom-her” bevægelsen med fingerne op mod maven, kan du mærke et område som føles lidt ru sammenlignet med resten af skeden. Det er her g-punktet sidder.

Du kan både bruge fingrene, men du kan også med fordel bruge sexlegetøj i form af en vibrator eller dildo. Sexlegetøj er super stimulerende, og er en fantastisk hjælper til sprøjteorgasme.

Du kan se på linket her hvilke produkter der er gode til at stimulere g-punktet.

Det er meget normalt at du oplever følelsen af at skulle tisse. Sker det, så se om ikke du kan give dig hen til oplevelsen. Det er nemlig umiddelbart et godt tegn, da det kan tyde på, at du er tæt på at få orgasme. Så fortsæt endelig! Og faktisk så oplever jeg en del kvinder, der er lidt usikre på om der virkelig skal “så meget” til. Det er ofte hvis du endnu har det tilgode, eller ikke har udforsket så meget endnu. Så ja, det kræver en indsats. Men det er også forskelligt fra kvinde til kvinde, nogen kommer hurtigere end andre.

Sprøjteorgasmer er skønt når du gør det alene, fordi du selv styrer og ved præcis hvad der skal til hvornår. Men det er altså også bare fantastisk, sammen med en partner. 

Teknikken til sprøjteorgasme

Der er ingen garantier, men chancen for at opnå en sprøjteorgasme vil være gode, ved at benytter disse 5 trin. Gør du det sammen med en partner, passe disse trin rigtig godt. Gør du det alene, vil jeg anbefale sexlegetøj. 

1.: Vær afslappet. Sørg for at slappe rigtig godt af, f.eks ved at lade dig blive nusset og rørt blidt af din partner. Eller ved bruge Deluxe Feather Tickler eller  Erotic Feather Tickler.

2.: Slik hende. Her er det vigtigt at det foregår langsomt, intenst, og at der er små pauser imellem.

3.: Stimuler G-punktet. Din partner kan gøre det enten med fingrene eller en g-punkts vibrator. Det kan være en fordel at have benene oppe, således du ikke kan presse fødderne i gulvet (underlaget), da det giver dig bedre mulighed for fortsat at slappe af.

4.: Den skiftende fase. Det er her det kræver vedholdenhed. skift imellem stimulering og en lille pause hvor du holder på g-punktet. Når du er tilpas ophidset kan din partner fokuserer kun på stimulering.

5.: Nyd hinanden efter klimaks. Det er så dejligt og forlænger den intense oplevelse at være tætte og intime samme efter orgamsmen.