Kondom Størrelsesguide - Sådan finder du nemt din størrelse

Sprøjteorgasme - Hvordan? Indlæser Kondom Størrelsesguide - Sådan finder du nemt din størrelse 3 minutter Videre Sprøjteorgasme - Hvad er det og hvordan får man en?

Passer du på både dig selv og din partner når i har samleje, så læs med, hvor vi guider dig til den helt rigtige kondomstørrelse. Har du oplevet besvær med at få dine kondomer sat ordentligt på eller falder de nemt af eller går i stykker, så kan det måske være størrelsen på kondomet, der er skyld i alt besværet.

Er du også en standardstørrelse – akkurat som flertallet af mænd?

De fleste kondomer findes i en stardardstørrelse, der passer til langt de fleste størrelser penis. Selv om størrelsen på mænds penisser altid er et yndet samtaleemne blandt kvinder og en evig bekymring hos mænd, kan vi berolige med, at langt de fleste mænd befinder sig i det helt normale størrelsesområde.

Dit kondom skal sidde til, men ikke stramme

Der findes mange kondomer med betegnelser som XXL, MAXI eller BIG, som man har meget lyst til at købe, for hvem vil ikke gerne kendes om ham, med udstyret i orden. Det ser også godt ud, når man skal tage kondomet i brug. Det er faktisk også temmeligt sikkert, at et kondom med en sådan betegnelse passer dig, for langt de fleste producenter dækker mange flere størrelser, end bare lige til de mænd, med en ekstraordinær stor penis.

Som udgangspunkt skal  dit kondom sidde godt til – dog uden at stramme. Derfor skal du måle omkredsen på din erigerede penis ved roden, for det er nemlig omkredsen på din penis og ikke længden, der afgør din kondomstørrelse.

Find din størrelse

Ikke alle producenter inddeler efter samme størrelsesguide. De fleste bruger en diameter guide mens nogle anvender S / M / L guide. Vi har lavet en lille totalguide, som du kan anvende uanset betegnelsen.

Omkreds ved rod             Diameter      S/M/L

9,5 – 10 cm                         47                                        S

10 – 11 cm                          49                                        S

11 – 11,5 cm                       53                                        S

11,5 – 12 cm                       57                                        S/M

12 – 13 cm                          60                                        M

13 – 14 cm                          64                                        M/L

14 – 15 cm                          69                                        L

Og husk nu, at det ikke er størrelsen med gørelsen der tæller.

Andre årsager til besvær med kondomet

Har du fundet den rette størrelse, men synes du stadig ikke du helt kan få kondomet til at arte sig som det skal, kan du tjekke om

  • Kondomet er for gammelt – så springer og revner det nemmere
  • Du tager kondomet på din erigerede penis – kan være svært at rulle ordentlig på
  • Kondomer er rullet helt ned til roden – falder nemmere af

Det er nemlig disse tre årsager, der oftest er skyld i, at sex med kondom kan føles både usikkert, ubehageligt og besværligt.