Sprøjteorgasme - Hvad er det og hvordan får man en?

Kondom Størrelsesguide - Sådan finder du nemt din størrelse Indlæser Sprøjteorgasme - Hvad er det og hvordan får man en? 3 minutter Videre Analsex - Ja tak

Tilhører du den store gruppe af kvinder, som aldrig har oplevet en sprøjteorgasme? Ja, så er du bestemt ikke alene.  Man kunne nærmest tro, at en sprøjteorgasme kun er forbeholdt de få og udvalgte. Men det er ikke tilfældet, siger både forskere og sexologer.

Op mod hele 95 % af alle kvinder kan få en sprøjteorgasme ifølge disse kloge hoveder. Læs mere om fænomenet her og bliv klog på, om du går glip af af helt unikke og exceptionelt tilfredsstillende orgasmer, som kun er en sprøjteorgasme forundt.

Hvad er en sprøjteorgasme egentlig?

En sprøjteorgasme er en form for orgasme, hvor kvinder sprøjter en væske ud fra skeden (eller rettelig urinrøret). Mængden af væske kan variere fra enkelte sprøjt til en anseelig mængde – meget mere end den gennemsnitlige mængde af den sædvæske, som mænd sprøjter ud fra penis, når de kommer.

Forskere er ikke helt enige om, hvad væsken indeholder, med udtagelse af én fællesnævner – nemlig urin. Og det stemmer meget godt overens med hvad de kvinder, der oplever en sprøjteorgasme for første gang, føler. De føler nemlig, at de har tisset i sengen.

Der er på en gang både noget ophøjet og unikt og samtidig noget skamfuldt og tabubelagt omkring denne form for orgasmer. De der ikke har dem, vil gerne have dem. Mens de der har dem, til tider ikke møder forståelse fra partner og omverden.

Kan alle kvinder få sprøjteorgasmer?

Det er nok det helt store spørgsmål, for det er ikke et område, der er forsket meget i. Faktisk ved man ikke engang, hvad væsken helt eksakt består af. Nogle forskere, sexologer og selvudnævnte specialister postulerer at mindst 95 % af alle kvinder, kan få sprøjteorgasmer.

Undersøgelser viser, at ca. 1 ud af 10 kvinder helt naturligt sprøjter, når de får orgasme. Det vil sige ca. 10 % af alle kvinder. Altså bør der være håb for de resterende 85 % af os, der får de almindelige orgasmer.

Det er der efter sigende også, for du eller din partner – eller jer begge, kan tage på kursus i, hvordan man med enkle teknikker, manuelt manipulerer kvinder til en sprøjteorgasme.

Går vi glip at vidunderlige orgasmer, hvis vi ikke sprøjter?

Det vides faktisk ikke, om sprøjteorgasmerne per definition er markant mere tilfredsstillende end de almindelige orgasmer. For selv de helt almindelige orgasmer uden sprøjt, findes jo også i både gode og mindre gode versioner.

Har du lyst til at finde ud af det, så skal du tage på kursus. Ellers skal du bare nyde dit sexliv og dine orgasmer i fulde drag.