Analsex - Ja tak

Er du øvet i analsex og vil du gerne have inspiration og gode ideer til, hvordan du udforsker og tager jeres analsex til det næste niveau?  Læs med her og få inspiration til hvordan du gør uden at det går galt, gør ondt eller er ubehageligt.

Jo oftere, jo bedre

Allerførst, hvis du er i tvivl om du er øvet nok, så læs vores 4 trins guide til analsex for begyndere her

Jo oftere analsex dyrkes, jo bedre ved du om du er klar til at tage mere og større i brug. Du kender fordelen og resultatet af de stillinger og evt de eller den buttplug eller analkæde, som du har brugt indtil nu. Du ved præcis hvad der skal til for, at det bliver en god oplevelse for både dig og din partner. Det er helt sikkert værd at udforske mere, fordi analsex er forbundet med stor nydelse pga de erogene zoner der er omkring anus. 

Sexlegetøj eller mandens lem

Det næste niveau kan være at tage  anal legetøj nummert større end hidtil brugt, eller forsigtigt begynde at bruge mandens lem. Det kan også være frækt at bytte roller, hvis ikke i har prøvet det endnu. Således at det er den anden der er modtager end den der plejer. I en leg mellem mand og kvinde er det ofte kvinden der er modtager, men for mænd er der lige så stor nydelse i analsex som hos kvinder. 

Analsex er en stor nydelse for både kvinder og mænd

Mænd og kvinder har de samme nydelse ved analsex, da det er de samme erogene zoner der er omkring anus hos både mænd og kvinder. Men det kræver øvelse og forsigtighed hos begge parter når man er nybegynder i analsex.

The next level

Hvis i har brugt buttplugs eller analkæder af silikone indtil nu, kan i prøve at bruge buttplugs eller dildoer af stål eller glas. Når materialet er af glas eller står, kan det enten varmes op eller køles ned. Det kan give dig en ny og pirrende oplevelse. Husk altid at teste temperaturen i armhulen, således at den er tilpas og giver en god oplevelse, og du undgår kulde/varme skader analt.

Husk også altid at bruge sexlegetøj med en “stopper” for enden, så du ikke risikere et pinligt besøg på skadestuen fordi det valgte stykke anal legetøj smutter op og ikke kan komme ud igen.

Hvis du er nysgerrig på sexlegetøj i stål kan jeg anbefale Butt Plug – Silver Steel str. Large eller Mega Steel fra Intens Living

Er du, lige som jeg, facineret af de smukke og elegante glas dildoer og glas butt plugs, så kan jeg anbefale Golden Glass Dildo

En populært butt plug er Anal Vibrator med varme fra Intens Living. Den kan pirre og stilumelere dig med 10 forskellige vibrator mønstrer og så har den en lækker varme effekt. Uden tvilv en best seller som kan give dig – og jer som par en helt ny oplevelse og nydelse med analsex. 

Husk at sex skal være sjovt.  Lad fantasien være kreativ og giv dig selv lod til at udforske de mange erotiske og frække muligheder der er ved analsex. Så lad dig bare friste og tøv ikke med at gå på opdagelse omkring analsex.

Forfatter: Rikke Jusjong