Analsex for begyndere med 4 simple trin

Analsex - Ja tak Indlæser Analsex for begyndere med 4 simple trin 7 minutter Videre Hvorfor træne med bækkenbundskugler

De fleste mænd er dybt fascineret af kvinders bagdel samt det bagerste hul, og er derfor også meget tiltrukket af tanken om analsex med en kvinde. Tilsvarende er der mange kvinder er bange for, at det er ubehageligt og at det ondt.

Det er vigtigt at du som kvinde først og fremmest tændes rigtig, rigtig godt op.

Vi taler altså ikke om, at I skal gå i gang med analsex fra starten af, for det kan kun gå galt, medmindre at du som kvinde er erfaren inden for analsex

Brug lang tid på frækt forspil. Jo mere liderlig du er som kvinde, jo bedre er det, og jo mere kan du slappe af.

En kort guide til at komme godt i gang med analsex

Trin 1:

Vær ren!

Mange kvinder frygter ofte, at der skal komme en pinlig overraskelse midt i analsex-legen eller at der skal sidde noget afføring på sexlegetøjet efter brug – eller endnu værre- på mandens lem. Det er der dog sjældent at det sker, men hvis det er din bekymring, så sørg for at du er ren inden du dyrker analsex. Gå i bad og vask dig godt inden, så føler du dig mere lækre og tiltrækkende, når først I skal i gang med sexlegen.

I kan evt. gå i bad sammen og lad badet være en del af forspillet.

Bare det, at I er rene betyder, at du som kvinde nemmere kan slappe af under selve akten – og det betyder faktisk en hel del for oplevelsen, og for hvor fedt det føles.

Du kan nemt nøjes med at vaske dig uden på og lige i din anal indgang, men hvis du ikke føler dig helt ren eller helt sikker, kan du med fordel vaske dig med et Basic Anal Douche eller med et Anal Shower sæt.

Det er vigtigt at du som kvinde først og fremmest tændes rigtig, rigtig godt op.

Det vil sige, at I skal gå i gang med analsex lige fra starten af, for det kan kun gå galt, medmindre hun er erfaren inden for analsex.

Brug god tid på forspillet (Husk at en kvinde i gennemsnit bruger 21min. på at blive rigtig klar- rigtig tændt og liderlig). Jo mere liderlig du er som kvinde, jo bedre er sex og analsex, og jo mere kan du slappe af.

Trin 2:

Glidecreme er et must til analsex!  

Og du skal ikke nøjes med en lille spyt klat, medmindre det skal være sidste gang du prøver analsex. Jeg anbefaler at bruge silikonebaseret glidecreme og brug hellere for meget end for lidt.  Vær opmærksom på at hvis I bruger sexlegetøj, kan det være bedre med en vandbaseret glidecreme.

Her finder du nogle gode glidecremer som efterlader huden blød og fugtig.

Trin 3:

Vær forsigtigt

Start forsigtigt med at din partner ae og nusse,uden at putte noget op, omkring din anus. Rundt om anus er det ekstremt følsomt, og det at pirre kvinden der, kan få hende til at blive endnu mere liderlig. Men det er vigtigt at du som kvinde stoler på din partner, føler dig tændt, og at du kan slappe af i din endetarm.

Start så ganske langsomt med et lille stykke legetøj – her anbefaler jeg at du køber Butt Plugs Starer fra Intens Living, som er 5 små butt plugs i flere forskellige størrelser og former. Sættet er velegnet for begyndere, og demed har du/ I mulighed for at afprøve hvad der fungere bedst for dig og til jer som par.

Når du bliver mere erfaren, kan du begynde at eksperimentere med store butt plugs, plugs med vibrator og evt. butt plugs i et hårdt materiale. Der er også mulighed for at lege med varme og kulde.

Et andet stykke sexlegetøj til begyndere er anal kæden fra Intens Living, som er en kæde med flere forskellige kugler, i forskellige størrelser, som dermed  giver dig fuld kontrol over bevægelserne og hvor stor indtrængningen skal være. Den egner sig især til nybegynderne grundet de forskellige størrelser af kuglerne, hvoraf nogle er meget små.

Trin 4:

Måske skal du som kvinde bruge mange gange, til at øve dig med små anal og butt plugs, før I begynder at bruge mandens lem. Når I nu, forsigtigt får lirket mandens lem ind, så bevæg jer meget stille og roligt frem og tilbage.

Igen her kan det være en fordel at lade kvinden selv styre det hele i starten, og måske skal det bare være “det”, altså at I ligger stille de første mange gange, uden at der kommer den store bevægelse på.

Det handler om tryghed, tillid og så er det altså en helt ny fornemmelse, mange kvinder lige skal vænne sig til, og derfor tager det altså tid.

Måske skal sexakten sluttes af på “gammeldags” maner med et godt knald.

Husk, at der skal vaske/ eller kondom af, før mandens lem eller sexlegetøjet kommer fra anal til skeden. Det er meget vigtigt så der ikke kommer en infektion i underlivet, hvis du skifter mellem anal til skede.

Vær opmærksom på at det kræver lidt tålmodighed og øvelse med analsex.

Hvis du som mand “lige kommer til at støde til”, så kan du nok forvente, og med rette, at det var sidste gang I prøvede analsex.

Så vær tålmodig og vær nysgerrig på analsex.

Som begynder, så lad kvinden styre showet. I kan også tage pauser, hvor I leger med noget andet sexlegetøj og dyrker en anden form for sex, og så prøver med analsex igen.

Analsex tager lang tid, og det skal være en positiv proces, sådan at I kan nå dertil, hvor I kan have ind/ud analsex, og dertil lege med forskelligt sexlegetøj, hvor begge parter får stor nydelse. Desværre er der mange når aldrig dertil, fordi det bliver ømt og kommer til at gøre ondt for kvinden. Derfor er tålmodigheden virkelig vigtig!

Ikke bare under den allerførste gang. Det kan tage mange gange, før trygheden og tilliden er helt på plads. Jo mere I øver jer, så opstår den helt rigtige og dejlige oplevelse for jer begge to. Og jo nemmere bliver det fra gang til gang.

Pludselig en dag, så er det nemt at dyrke analsex, fordi, du som kvinde, har lært at slappe af fra starten af, og fordi, du som kvinde, derved har tillid, både til dig og til din partner. Til dig som mand er tillid også meget vigtig. Når du stoler på din kvinde og ved at hun stoler på dig, så kan du nyde den frække og sensuelle stimulering i stedet for at tænke på, hvornår hulan, det gør ondt næste gang.

 

Forfatter: Lisbet Bang