Single - attitude og udstråling

Stress, sex og parforhold Indlæser Single - attitude og udstråling 5 minutter Videre Manglende orgasme? Hvorfor sker det (ikke)?

Kender du det der med, at det er fredag og man lige skal ordne et par ting på vej hjem fra jobbet, og lige pludselig er kl 18.00. Der er ingen aftaler i kalenderen, solen skinner, og du har ikke lige tænkt over, at du nu er alene. Så kommer tanken: skal jeg virkelig sidde hjemme selv, en fredag aften?

Tænk på dig selv

Klokken blev 25! En ny tilværelse som single er måske lige startet, eller du har været det i et stykke tid og vil bare gerne videre. Men tænk lige på dig selv, hvad er det bedste du kan gøre for dig selv nu?

Mens du er single, er det bare med at nyde det. Nyd at du kan gøre præcis hvad du har lyst til, og at du kun skal tænke på dig selv.

Hvis du f.eks har været i et forhold længe og nu er gået fra din partner, kan det godt tage lidt tid inden man lige finder det fantastiske i at være single. Og bare giv dig selv den tid det tager.

Når du kan være i det, så husk at gøre alle de ting du også ville gøre med en partner, sådan at du ikke sætter dit liv på pause. Rejs, tag ud at spise, gå i biografen. Om du gør det alene, eller sammen med andre, er ikke så vigtigt, bare du kommer afsted.

Sæt nissen af!

Singlelivet er en fantastisk chance, for at lære dig selv at kende. Brug det til at finde ud af hvad det præcis var du gik fra, som ikke skal følge med i dit kommende forhold.

Vi kender det bare alt for godt, det med at NISSEN FLYTTER MED! Derfor, udnyt single tiden til at finde ud af, om der er en nisse der skal sættes af nu! Hvad var det du gik fra? Skal der være noget anderledes nu og i dit kommende forhold?

Det er super godt lige at få italesat de ting overfor sig selv, og mens du er single kan du ligeså godt bruge tiden til at finde ud af, hvad du vil have nu. Hvis vi bare fortsætter, sker der ofte det, fordi vi er vanedyr, at vi finder noget ala det vi kom fra! 

Din udstråling

Din udstråling afspejler til dels dine tanker om dig selv. Derfor, udstrål den bedste version af dig selv, når du er i stand til det.

Omring dig selv med de personer der giver dig energi, dem du ser op til, dem hvor du tænker at de har den dejligeste udstråling. Vi bliver nemlig som de 5 vi omgåes mest. Nu tænker du måske, jamen hvis de 5 også tænker sådan, og skal trække mig op, så kommer det aldrig til at lykkes. Men jo, bare rolig, vis dig selv at du er villig til at lære, så mærker de andre det. Og heldigvis er det sådan, at vi alle er svage og stærke på forskellige områder. Du har helt sikkert nogen stærke sider, du kan inspirere andre med.

Fokuser på det du gerne vil

Hvordan ser dit liv ud om 1 år? Hvad skal der til nu, for at du kommer derhen?

Nogen gange kan vi godt være lidt bange for, at kigge opad og fremad, fordi det er der det ukendte er. Men uanset hvad, ender vi et sted, med nogle. Så, du kan lige så godt taget rattet og styre, istedet for bare at lukke øjnen og famle i blinde.

Der er altid noget, man ikke kan få og eller opnå med det samme, men styr dig selv henimod det. Find ud af hvilke type du gerne vil date, er der nogen sex fantasier eller drømme du gerne vil have udlevet osv.

Hvis du slet ikke lige har overvejet, hvad du egentlig gerne vil. Men syntes du trænger til at gøre noget nyt, så kan du lave en liste over tid, gøre noget andet end det du plejer, og lade dig inspirer og møde nye mennesker.

“At være tiltrækkende handler kun om attitude, ikke kropstype. Det er en sindsstemning”

Amisha Patel

Jeg håber det har givet dig inspiration til måske, at gøre noget nyt, være modig og komme lidt ud af komfortzonen. Hvis du syntes du har brug for ændring og nyt, men ikke lige ved hvor du skal starte, eller ikke kan få sat ord på hvad der skal ændres, så kan jeg vamrt anbefale dig en snak med Sexolog og Parterapeut Anna K. Anne har single terapi sessioner. Hun er super dygtig til at hjælpe godt på vej og få italesat, hvor det vil være relevant at ændre nogen ting.

Forfatter: Rikke Jusjong