Sexlegetøj til mænd?

Hvad er det? Hvad findes der af onaniprodukter og sexlegetøj til mænd? Er de noget værd og kan de bruges sammen med en partner ?

Alene eller med en partner

Lad mig sige det med det samme. JA de er noget værd og JA de kan bruges sammen med en partner.

Mange kvinder og mænd har stor fornøjelse, ved at se deres mand nyde. Det kan være et frækt lille indslag, at stimulere sin mand med et lækkert onaniprodukt.

Et ekstra pift kunne være at han var fikseret til sengen med et par bløde manchetter og et blindfold. Så han kan opleve den fulde nydelse, ved at mærke sin partner forkæle sig med et af de mange lækre onaniprodukter, der findes.

Ligesom mange kvinder har deres ynglings vibrator eller dildo. Så nyder mange mænd, at havde lidt ekstra god stimulation. Og at have det der Go To produkt som altid får en i mål og som giver en ekstra fornøjelse ved at onanere.

Hvilken slags findes der?

Til de mænd der er meget visuelle, kunne det perfekte valg være et af de meget natur tro onanirør. De ligner og føles som en rigtig fisse eller numse. Til dem der ikke er til den slags, findes der et hav af kunstneriske eller neutralt udformede produkter, med stor fokus på stimulation.

Der er de små nemme produkter, som er lette af have i lommen eller med på farten og de lidt større med flere funktioner og med mere stimulation. Så er der også produkter til at stimulere prostata og mellemkød, som kan bruges alene eller sammen med et af de andre onaniprodukter.

Der findes et hav af gode, frække og stimulerede onaniprodukter. Da der er alt for mange lækre produkter til at jeg kan nævne dem alle, har jeg lavet et lille udvalg af nogle af vores bestsellere og mest stimulerede sexlegetøj til mænd.

De nemme

Produkter som giver god stimulation og som er lette at bruge også til en hurtig spiller.

  • Tanga æg og Hot Appels: Lækkert tyndt silikone sleeve med forskellige typer knopper som giver god stimulation om pikhovedet og kan strække sig op til 30 cm ned over penis. Passer til alle.
  • Sweet Handjob : Ultra stimulede silikone sleeve i et kort rør, der giver en fantastisk føles og som er nem at bruge. Også til de hurtige orgasmer. Den er åben i begge ender, så den kan trækkes helt ned til roden. Rengøringen er nem. Findes i 3 hårdheder.
  • Flexible Man Masturbator: Er et åbent silikone sleeve med en kraftig vibrator. Passer til de fleste, da du kan øge presset om skaftet ved at lukke hånden lidt mere om skaftet.

De Store:

Produkter af en fysik større størrelse, med lidt mere guf, lækkerhed og funktioner.

  • Lady & Butt: Har en lækker naturtro fisse i den ene ende, og et lille numsehul i den anden. Hver ende har forskellige typer stimulering inden i, så de føles så naturlige som muligt. Skru låget af den ende du har lyst til og nyd følelsen.
  • Great Lucy Thai Girl: Er super stram og meget stimulede med 10 vibrations mønstre. Og for at gøre nydelsen endnu større, kan du få Lucy til at stønne. Jo vildere du tager hende, jo mere stønner hun.
  • Mighty Eagle Aqua Masturbator: Forkæl dig selv med en lækker vandmassage. Dette fantasiske produkt giver en stimulernde vakuum effekt, med masserende vandstrøler som omgiver hele penis. “Spabadet” til mænd.

Prostata:

Stimulering af prostata og/eller mellemkødet kan give nogle ekstra store og intense orgasmer.

  • Penisring m. Anal Plug: Men denne penisring får du både en hårde og længere erektion, og en lækker stimulering af prostata. Den passer til alle, da penisringen kan justeres i størrelsen, så du selv kan bestemme hvor stram du vil have den. Der udover så bevæger du pluggen, hver gang du bevæger penis.
  • Black Anal Vibrator: Giv dig selv lidt ekstra nydelse med denne lækre prostata vibrator, som stimulere mellemkødet samtid. Det styres med en fjernbetjening, så det er nemt at skifte mellem de 10 forskellige vibrations mønstre. Så du har hænderne fra til at stimulere penis imens.
  • Heat On Anal Vibrator: Med denne lækre prostata vibrator, får du alle muligheder for at kunne nyde fuldt ud. Den her en varme funktion som føles utrolig behagelig, samt en fantastisk stimulering af mellemkødet med det nubrede hoved. De 10 kraftige vibrations mønstre kan styres både på butt pluggen og med fjernbetjening, så du har hænderne fra til andre ting.

Fik i lyst til at prøve?

Jeg håber at i har fået lyst til at prøve et eller flere af de lækre produkter. Hvis i har prøvet et, så smid endelig en kommentar i feltet her under. Vi elsker at høre folks erfaringer og tips og tricks.

Forfatter: Mette L. Svensson