Intens Living har testet - Dildo med sugekop

4 tips til en vellykket trekant for par Indlæser Intens Living har testet - Dildo med sugekop 3 minutter Videre Sexlegetøj til mænd?

Kender du til dildo med sugekop? Hvis du gør, så er vi ikke et øjeblik i tvivl om, at du elsker den. Hvis ikke du kender den, så læs med her og find ud af, hvorfor du går glip af et fuldstændigt lækkert stykke sexlegetøj. Den kan bruges både alene og når du dyrker sex med en partner. Den er med på hele repertoiret og klarer nemt alle stillinger ved hjælp af sugekoppen. Den klarer sig uden en hjælpende hånd, så længe den har en glat flade, den kan suge sig fast til.

Sådan kan du bruge dildo med sugekop når du har sex uden partner

Trænger du til fornyelse, når du dyrker sex alene? Det kan nemt blive en lidt kedelig rutine, når man får lyst lige nu og her. Ofte benytter vi bare vores hænder og så ender det med, at det der skulle være en intens og dyb orgasme bliver en hurtigt overstået fornøjelse.

Der er slet ikke noget galt med en hurtig omgang onani, hvis tiden ikke lige et til den lange og intense nydelse. Så længe det ikke bliver en vane. Ligegyldigt om du er single eller i forhold, er onanien en helt naturlig del af dine seksuelle aktiviteter.

Onani kan faktisk være super tilfredsstillende, fordi vi kender vores egne lyster og de mest følsomme erogene zoner. Med en sugekop dildo kan du tage din selvtilfredsstillelse til helt nye højder. Sæt den fast på gulvet, badeværelsesvæggen i brusenichen eller lige der, hvor dine lyster bliver tilfredsstillet. Den kan tage dig analt eller vaginalt og du har stadig begge hænder fri til at lege med dig selv.

Brug den også sammen med en partner

Dildo med sugekop er en skøn og nærmest uundværlig tilføjelse til sex med en partner. Ligegyldigt om du lever i et fast parforhold eller har uforpligtende sex med flere partnere, kan det rette sexlegetøj tilføje en ekstra dimension på både intensitet og nydelse.

Vi er vilde med dildo med sugekop, for den kræver ingen hænder til at holde den fast. Den klarer sig selv, så længe den har en flade at suge sig fast til.  Har I lyst til vild sex under bruseren eller på køkkenbordet, så tag sugekop dildoen med – den 

  • Er med på alle tænkelige stillinger
  • Kan give jer en trekantsoplevelse
  • Tilfredsstiller både forfra og bagfra

Udlev jeres fantasier med en dildo med sugekop, den løber aldrig tør for energi og kan tilfredsstille jer begge, på den måde i drømmer om.