4 tips til en vellykket trekant for par

De fleste mennesker fantasere på et eller andet tidspunkt, om at have sex med flere på en gang. Men er det noget for alle og lever fantasien op til virkeligheden?

Lad mig sige det som det er. Nej det er ikke noget for alle og det er ikke altid virkeligheden lever op til fantasien. For at have en vellykket trekant skal du være det rigtige sted i dit liv, og have den rigtige partner. Så kan virkeligheden til gengæld også blive bedre end fantasien.

Læs med her og find ud af om det er noget for dig, eller det skal blive i fantasien.

1. Hvor starter man?

Som par kan det være utroligt svært, at snakke ærligt og åbent om ens lyster og fantasier.

Angsten for at blive set anderledes på, eller såre den anden, afholder rigtig mange fra at snakke om hvad de virkelig tænder på.

Ikke desto mindre er det en af, hvis ikke den vigtigste ting, for at have et tilfredsstillede, sjovt og godt sexliv. Så det er første skridt. Snak med din partner om dine fantasier og ønsker. Jeg ved godt det kan være lettere sagt end gjort.

Hverken du eller din partner er tanke læser, så det er vigtigt at ytre sine lyster og fantasier for hinanden. Så der skal virkelig tales om det i dybden. Det er ikke en lille ting at invitere andre så tæt ind. Og det er vigtigt at begge parter, har lyst til det og er helt afklaret med det.

Når i har taget hul på snakken, så er det vigtigt at i deler fantasien. Altså at begge parter har lyst til at udleve den. Bare fordi du har en fantasi og et ønske om at udføre den, betyder det ikke at din partner er med på det.

Hvis i begge har lyst til at udforske mere og er tændte på ideen, er i klar til at gå videre.

2. Hvad er næste skridt?

Efter i har snakket det hele godt i gennem, og begge er enige om at i har lyst til at have en trekant, er der nogle punkter som i skal have helt styr på og være enige i.

Skal det være en kvinde eller en mand?

Dette er for de fleste et af de nemme spørgsmål. Hvilken tanke tænder dig mest? Er det at se din partner med en mand eller kvinde? Er det at to mænd forkæler en kvinde, eller er det at to kvinder forkæler en mand ? eller alle om alle? Det er kun fantasien der sætter grænser.

Nogle kvinder siger ja til at have en ekstra kvinde med, for at behage deres partner. Og egentlig ikke fordi de selv tænder på det (dette kan selvfølgelig også ske med mænd). Lige meget hvad, vil jeg aldrig anbefale at sige ja til en trekant, for at behage andre.

Hvad er jeres grænser ?

Er det kys, oralsex, nussen eller andet?

Hvis du tænker på din partner i en specifik situation med en anden. Kan der være nogle ting der giver en ubehagelig følelse i maven. Det kan feks. være at din partner kysser den anden, eller at de har sex mens du ikke er i rummet? Dette er eksempler på grænser. Husk det er meget individuelt!

Det er vigtigt at i har snakket om grænserne, og at i har lavet klare aftaler om dem. Det er lige så vigtigt, at i klart melder ud til jeres kommende gæst, hvad jeres grænser er. Så i ikke træder over dem, uden at vide det.

Skal det være et neutralt sted feks. et hotel eller er i mest komfortable hjemme ?

Mange vælger at mødes på et hotel eller lign. Det kan feks. være for at holde oplevelsen helt “ude” af hverdagen som en del af fantasien, eller for at lave en weekend tur ud af det. Andre er mere tilpas derhjemme, i et afslappet miljø.

Det er helt op til jer, hvad i finder mest afslappet.

Skal det være med en i kender eller en fremmede?

Her er der mange delte meninger og lige så mange forskellige svar. Begge dele kan have sine fordele og ulemper.

En fordel ved en man kender i forvejen, er at man som oftest kan være mere afslappet fra starten. Ulempen kan være, at der nemmere kan opstå jalousi. Da det er en man kender og har kontakt med i andre sammenhæng.

Fordele ved en fremmed, er at i ikke behøver have kontakt til personen bagefter, eller at man kan få en ny fast relation, hvis alle parter går godt i spænd. Ulempen er at man ikke ved om der er kemi mellem alle tre, det skal først testes.

Hvis en af jer bliver utilpas med situationen, hvad gør i så?

Dette er vigtigt at have på plads. For selvom både du og din partner er tændte og helt klar på det hele, kan der komme uventede følelser undervejs. For jeres forholds skyld er det vigtigt at lytte til dem.

Sørg for at i på forhånd har talt om hvad i skal gøre/sige til hinanden, hvis det skulle opstå.

Når alt er snakket godt igennem, og i er klar til at finde en til at dele jeres fantasi med, så er spørgsmålet:

3. Hvor og hvordan finder i en som i tænder på og som tænder på jer?

Hvis i vælger en i kender, har i nok en form for kontakt til personen i forvejen. Og her er det op til jeres og jeres bekendtes personlighed, hvordan i skal gribe det an.

Vælger i derimod en fremmede, er der flere måder i kan gribe det an på.

Nettet

I kan oprette en parprofil på en sexdatingside.

Her taster i ind hvem i er og hvad i søger så folk der er på udkig efter et par kan kontakte jer. I har også selv mulighed for at gå på opdagelse i de mange frække profiler og tage kontakt til dem i finder spændene. Det kræver mod at kontakte andre. Husk at være respektfulde både i jeres anmodninger og afslag.

Vælger i at finde en på nette kan det kraftigt anbefales at i laver et kemimøde først. Det kan være en simple kop kaffe, en drink eller en middag. Det kommer sig ikke så nøje, bare der er mulighed for at vurdere om kemien og tiltrækningen. Det er ikke nemt at finde en god kemi mellem 3 parter. Så tag jer god tid og hyg jer med processen.

Swingerklub

En anden mulighed er at tage i en swingerklub. Vi har mange gode swingerklubber i Danmark, flere af dem har aftner dedikeret til trekanter eller Wifesharing. Og nu sidder i sikkert med en masse billeder i hovedet om hvad en swingerklub er.

De af fleste af jer vil blive meget positivt overrasket over hvor rent og ordenligt der er i klubberne og hvor åbne og i mødekommende folk er. Det er bestemt ikke mørke skumle steder man skal skamme sig over.

Her fra Intens Living kan vi varmt anbefale Dark Secret og Tucan Club. Begge klubber har fuldt påklædte rundvisninger, så hvis i er lidt nysgerrig på det, kan det være et sted at starte.

Det gode ved en swingerklub, frem for nettet, er at her er i fysisk tilstede og kan bedre vurdere og blive enige ud fra personer i har mødt.

Vælger i en aften i Tucan, dedikeret til trekant, så fremgår det klart (feks. med et farvet armbånd) hvem der søger hvad. Det er derfor nemt at se, hvem der er på udkig efter et par til en trekant. Lige som det er nemt for andre at se hvad i søger.

I swingerklubber er et nej altid et nej, og der hersker stor respekt for hinanden. Skulle der mod alt forventning være en som gør jeg ubehageligt til mode kan i altid kontakte personalet.

 

4. Hvad sker der bagefter?

Ja se det er jo helt op til jer. Jeg vil anbefale at i snakker aftenen godt igennem.

Hvis alt er gået godt og i har haft en lækker aften med masser af god sex, vil i være vilde med at snakke med hinanden om det. Og måske endda planlægge næste gang.

Har aften derimod ikke levet op til forventningerne. Så er det vigtigt at få snakket om hvorfor og hvad i evt. kunne have gjort anderledes. Er det kun nogle ting, eller hele aften der har været ubehageligt? Har din partner gjort eller sagt noget som har gjort dig utilpas? Eller har du gjort noget, som du ikke selv var komfortabel med?

Nogle gange sker det, at alle parter har en fantastisk aften, og i går glade i seng. Dagen efter kan der dog opstå nogle uventede følelser af jalousi eller usikkerhed. Og her er det også vigtigt at i får snakket det igennem. Din partner kan ikke mærke hvad du føler, så sæt ord på dine følelser og spørg ind til din partners følelser. Ofte vil usikkerheden og jalousien forsvinde, når i har snakket den igennem. Og jeres minder fra aften før, vil vende tilbage til at være en lækker aften med god sex.

Hvis i er nået her til er jeg sikker på at i har forstået vigtigheden af at i skal snakker sammen. Det er ubetinget den vigtigste brik for en vellykket trekant. Har i taget første skridt, vil jeg ønske jer velkommen til en ny verden af lyst og sjov.

Og som altid, hvis i har spørgsmål til noget, så er i velkomne til at skrive nedenfor.

Forfatter: Mette L. Svensson