Intens Living har testet - Penisvibrator

Komfort zonen og single Indlæser Intens Living har testet - Penisvibrator 3 minutter Videre 4 tips til en vellykket trekant for par

Mange mænd bruger bare klør fem når de skal onanere. Det er både synd og skam, for der findes masser af skønt sexlegetøj, heri blandt penisvibrator til mænd, der gerne vil have variation i både deres solosex og parsex.

 

Der er ikke noget galt med et godt gammeldags håndjob. Det kan bare nemt blive ensformigt og lidt kedeligt i længden. Specielt når du nu har muligheder for at give dine seksuelle oplevelser både dybde og kant.

Intens Living har testet den smarte og effektive penisvibrator, som med sine forskellige vibrationer kan sørge for en helt anden og intens lystfølelse, end du er vant til. Den kan nydes i mange forskellige sammenhænge. Både som opvarmer  og sex med din partner og til den super tilfredsstillende solosex.

 

Sådan kan en penisvibrator hjælpe dig til bedre sex

Der er faktisk meget godt at fortælle om lige nøjagtig en penisvibrator. For den er anvendelig både til dig som gerne vil have en bedre rejsning, længere og bedre sex. Eller til dig, der af og til kan opleve rejsningsproblemer eller manglende lyst og til dig, der onanerer og gerne vil have variation i dine orgasmer.

 

Tilhører du den store gruppe af mænd, der ikke altid har lyst eller ikke altid kan dyrke tilfredsstillende sex – hverken med dig selv eller med en partner? Så kan en penis vibrator hjælpe dig med både at få lystfølelsen og måske endda erektionen tilbage.

 

De dybe vibrationer stimulerer nemlig dine erogene zoner på en helt anden måde, end du har været vant til. Er din udfordring en manglende evne til at bibeholde din erektion, kan du med fordel supplere med en penisring. Den sørger nemlig for at klemme om roden på din penis, så du kan holde din erektion længere.

 

Giv dit partner en sensuel og pirrende oplevelse

En penisvibrator findes i mange forskellige udgaver – også nogle som du kan have på, mens du dyrker sex med din partner. Her vil I nemlig begge få glæde af de vibrationer, din penisvibrator afgiver.

 

Har I ikke prøvet vibrerende sexlegetøj  før, så glæd jer til oplevelsen, for den er helt vidunderlig for jer begge to, uanset om din partner er en mand eller en kvinde. For at få så meget nydelse fra de dybe vibrationer som muligt, kan det være i skal ændre på jeres normale tempo. I skal prøve at

 

  • Sætte tempoet ned
  • Finde en passende rytme
  • Bruge åndedrættet til at styre jeres klimaks

Så finder I hurtigt den helt rigtige måde at få fuld og dyb nydelse af vibrationerne fra en penisvibrator.