Manglende orgasme kan ødelægge din nattesøvn

Strandsex Indlæser Manglende orgasme kan ødelægge din nattesøvn 4 minutter Videre Derfor falder mænd i søvn efter sex

En god og tung nattesøvn er afgørende for, hvor friske og veloplagte du føler dig næste dag. Men det er ikke nok bare at lægge sig til rette under dynen, hvis du vil sikre dig selv en ordentlig nattesøvn. Sex med orgasme er en sikker hjælp til en god nattesøvn.

Får du ikke en orgasme før sengetid, udskiller du streshormoner 

For mange, der har været i et parforld i mange år, finder sex typisk sted i sengen, lige inden sengetid. Hvilket kan være en god ide, da en god orgasme er med til at forbedre din nattesøvn markant.

I mit arbejde som coach og sexolog hører jeg mange par fortælle at de keder sig ved at sex altid er i sengen før sengetid. Det er simpelthen forudsigeligt, kedeligt og tænder dem ikke nok, hvilke resulterer i at den ene part ikke får en orgasme.

Faktisk kan det være med til at ødelægge nattesøvnen. Og det kan du helt klart mærke næste morgen.

Sex med orgasme hjælper dig med at falde i søvn! Men får du ikke orgasme og må gå i seng utilfredsstillet, kan det faktisk ødelægge din søvn. Du udskiller nemlig streshormoner, hvis ikke du får en orgasme, og det kan i den grad spolere din søvn.

Onanere for at få en god orgasme 

Er du single, eller får du ikke din orgasme ved sex med din partner, er det helt okay, og normalt, at solosex-onanere.

Onani hjælper dig til en bedre nattesøvn og det føles dejligt, så hvorfor ikke udnytte det?

Er du mand kan jeg anbefale et onani produkt, da det giver dig en større nydelse-og dermed en bedre orgasme. mange af onani produkterne til mænd er iøvrigt vild sjove og pirrende at bruge sammenmed sin partner

Er du kvinde kan jeg varmt anbefale en Sucking whale. Der sikker gevindst (næsten) hver gang!!

Hverdags-sex og pligt-sex

Er I kommet ind i en kedelig spiral af ”hverdags-sex” som kun foregår i sengen, lige før sengetid? Og sex er efterhånden er blevet en hverdags pligt?

Så er mit råd at droppe lagen gymnastikken i en lang periode. Det ødelægger din nattesøvn. Og det ødelægger dit parforhold med kedelige pligt-sex.

Jeg anbefaler ofte, de par jeg taler med at udfordre hinanden, når det kommer til deres sexliv.

Her taler vi altid om at kommunikationen er altafgørende for et godt og velfungere parforhold. Der skal være tillid imellem jer. I skal kunne tale frit om jeres lyster, fantasier og grænser.

Øv jer i at have sex nye steder, på andre tidspunkter, nye stillinger.

Pir hinanden i løbet af dagen med frække beskeder og frække billeder. Men husk at forventnings afstem med hinanden inden i går i gang.

Vær bevidst om hvad det er der tænder din partner – og hvor din partners grænse går.

Slå autopiloten fra

Det er vigtigt at holde gang i parforholdet. Lange parforhold bliver desværre ofte til en rutine. Til hverdag. Autopiloten bliver slået til.

Er du i et parforhold? Og kender du følelsen af at glemmer dig selv og din partner? Savner du følelsen af at være spontan, føle dig draget af en anden person. Følelsen af at være nyforelsket?

Så er det på tide at du slår autopiloten fra og arbejd for din forhold. Jo bedre du er til at give dit forhold opmærksomhed, din partner og dig selv opmærksomhed, jo bedre bliver dit forhold.

Stadig ny forelsket efter 8 års forhold

Jeg har været i et fast parforhold i mere end 8år. Vi har 4 børn/teenager i huset, dine og mine børn. Vi er begge iværksætter, selvstændige og har mange jern i ilden.

Jeg får ofte spørgsmålet: Hvordan kan du stadig synes jeres forhold er spændende efter 8år? Keder du dig aldrig?

NEJ!! det gør jeg ikke!

Men det er hellere ikke gratis at holde liv i et forhold. Min kæreste og jeg bruger meget tid sammen og vi taler åbent om lyster, fantasier og grænser.

Vi sørger for at anerkende hinanden dagligt og bruger ikke tid på at finde fejl ved hinanden eller bæger det nag.

Vi sørger for at udfordre hinanden når det kommer til vores sexliv, sådan at vi altid har en god tur i sengen.

 

Forfatter: Lisbet B