Strandsex

Rigtig mange, især hos de unge, har en hed fantasi om sex i det fri. Især strandsex er en fræk og romantisk fantasi hos mange. Meen… der kan være flere udfordringer ved at have en fræk date på stranden

Let påklædt og frække tanker

Når du og din kæreste er på stranden har I typisk ikke meget tøj på. Dette kan være med til at gøre jer begge to ekstra vilde i varmen og opstemte. Og den smule tøj I har på kan hurtigt komme af, hvis lysten til strandsex og hinanden melder sig.

Sex på stranden

Ulempen ved en strand er ofte, at på de tidspunkter, hvor det rent faktisk er varmt nok til at have strandsex i vandkanten, også er det tidspunkt andre mennesker bruger stranden.

Jeg ved godt at nogle af jer synes det kan være ekstra frækt med et par nysgerrige øjne, men det falder nok ikke i god jord hos hr og fru Danmark der har børn med på stranden.

Jeg er selv fra vest Jylland, og her er strandene store og der kan være langt mellem de strand besøgende gæster. Samt der er mange klitter, man kan gemme sig i. Oplagt til fræk og romantisk strandsex.

Pas på sandet

Den største ulempe ved at dyrke strandsex, er sandet. Og ja, der er en del sand på stranden.

I fantasien er det både frækt og romantisk at kaste sig over en hed flamme i det hvide sand, men i virkeligheden kan det blive en smertefuld omgang sex.

Sand har det med at komme på kroppen og ind alle vegne. Ja, også forneden. Og det gør på ingen måder noget godt for nogen af jer.

Det bliver som at have sex med et stykke groft sandpapir. AV!

Men du kan forberede dig ved at medbringe et stort tæppe I kan ligge på. Medbring evt. vådservietter til at fjerne det sand der alligevel sniger sig ind imellem lårene.

I vandkanten

I kan naturligvis også vælge at gå helt ud i vandet, hvor I sikkert også kan slippe afsted med et knald uden at de andre badegæster opdager det.

Det kan være superfrækt at der lige glider en hånd ned i badebuksen eller ind under bikinien under badeturen.

Husk dog på at vand, og i særdeleshed saltvand, ikke fungerer særlig godt som smørelse. Vandet kan nemlig ”skylle” de naturlige kropsvæsker væk, og dermed fjerne noget af nydelsen. Det kan derfor være en fordel at påføre lidt glidecreme, inden I kaster jer ud i bølgen blå for at gøre det frække.  

 

Forfatter: Lisbet B