Kvinder vil domineres i soveværelset

Bondage harness- Fræk og forførende Indlæser Kvinder vil domineres i soveværelset 3 minutter Videre Dildo Party version 2.0

Så er det nu mænd, at I skal mande jer op! Viste du at de fleste kvinder godt kan lide at blive domineret i soveværelset? Det er superfrækt med en mand der står stærk i sig selv og ved hvad han vil!

Viste du at de rigtig mange kvinder vil domineret i soveværelset?

Og nej! det betyder ikke at alle kvinder vil domineres. Eller, at din kvinde vil domineres hver gang I har lagen gymnastik 😉

Men en undersøgelse viser faktisk at langt de fleste kvinder tænder på en mand der vil tage styringen i sengen, og godt kan lide at blive domineret i soveværelset.

Kvinder tænder på en mand der tager styring

I dagens Danmark er det populært at have travlt. Og langt de fleste kvinder der lever i et parforhold stille store forventninger til sig selv. Og det er hård kost, for den mentale sundhed. Det gør ofte at vi, kvinder, er så trætte om aften at vi ikke orker at tage stilling til aktiviteter i soveværelset.

De kvinder, som er mor, hustru/ kæreste, jobmodtager, karriere kvinder føler ofte (inkl mig selv) at de skal have styr på alt ting.

Så er det altså bare befriende når manden tager over og bestemmer når det kommer til sexakten 😊

Og det er altså supersexet med en mand der ved hvad han vil!

Sæt i gang

Jeg hører ofte kvinder fortæller mig at de faktisk ikke orker sex i hverdagen, fordi de skal tage stilling til alt muligt i løbet af dagen. Og hvis deres mænd så oveni købet begynder at stille spørgsmål som:

Hvad vil du gerne at jeg gør, skat?

Kunne du tænke dig at har sex i aften?

Er det her okay?

Er det fordi du ikke gider?

Hvorfor er du sur?

……Ja, så fordufter lysten til at have lyst.

Jeg hører også de samme kvinder fortælle, at når deres mænd tager styring, og faktisk bruger tid på at få sin kvinde i stødet, resultere det i fantastisk sex.

 

Forfør din kvinde!

Skal du gøre noget ekstra godt for din kvinde, så giv hende bind for øjnene med et blindfold fra pakken Eventure For Couples fra Intens Living. Når du tager synet fra din kvinde, forstærkes hendes andre sanser, såsom din berøring på huden, følelsen af opstemthed og lyst.

Bind hendes håndled kærligt med håndjern, reb eller brug vores eksklusive bondage sæt til en hed aften. Få hende i tændt med en erotic feather tickler eller en magic wand.

Og husk, nu! Kvinder bruger i gennemsnittet 21min på at blive rigtig opstemt, så du må, som mand, ikke have travlt. Nyd den tid du bruger på at få din kvinde tændt, og mærk hvor opstemt du selv blive.

Og husk kvinde! Giv slip på styringen, nyd det og lad din mand gøre arbejdet 😉

Forfatter: Lisbet B