Dildo Party version 2.0

Dildo party!? Er det ikke gået af mode? Slet ikke!! Hos Intens Living har vi givet det tradiotionelle dildo party en make over. Velkommen til dildo-party version 2.0

Ny i Branchen

Da jeg startede med at afholde dildo partys, fik jeg ofte spørgsmål som:

Er det ikke gået lidt af mode? Gider folk virkelig godt deltage?

Og, hvad laver man egentlig til et dildo party? 

Det hitter

Nej! det er slet ikke gået af mode. Og jeg tror faktisk at vi kun lige har set toppet af isbjerget når det kommer til dildo partys hos Intens Living.

Hos Intens Living vægter vi højt at det skal være sjovt at deltage i et dildo party. Og så skal der være sjove fakta samt brugbar viden. Vi ønsker at folk går her fra med en ny viden, en ny inspiration og ikke mindst med et smil på læben.

Konkurrencer og gode præmier

En af mine yndlingsting ved at afholde dildo party er helt klar vores kondom-race. Hvad det helt præcis indebærer må du opleve når du selv skal med til et af vores dildo partys, men jeg lover at der altid er en præmie til vinderen.

Er dildo party kun for kvinder?

Overhovedet ikke! Vi har flere bestilling på arrangementer hvor det er mænd der deltager, og vi er så heldige at have et par mænd i hos Intens Living der heller end gerne tage en mande aften. Når det er sagt, har vi også aftener for par. Det kan jeg varmt anbefale, da det giver en særlig forbindelse (og turn on) hos parrene.

Hvad er vores bestseller?

Need to have og penisringe både med og uden vibrator er helt klar sikre vindere. Vi søger altid for at have nogle gode tilbud klar til vores deltager, så alle kommer hjem med et ønske produkt.

Og bare rolig. Det er ikke et must at alle deltager skal køber et produkt når de deltager til vores dildo partys. Det er helt frivilligt. Men vi elsker når I går her fra, glade og spændte på at få prøver den vare I har købt.

Forfatter: Lisbet B