Et frækt forspil er alt afgørende

Dildo Party version 2.0 Indlæser Et frækt forspil er alt afgørende 4 minutter Videre Strandsex

Husker du at gøre dig umage i jeres forspil? Hvorfor ikke tage forspillet med ud? Gør indkøbsturen sjov og fræk sammen med din partner. Eller lad en romantisk middag på restauranten blive en hed og pirrende oplevelse.

Forspillet er så vigtigt

Jeg hører efterhånden fra mange par, at de glemmer forspillet. Ikke kun par der har været sammen i mange år, men også helt nye kærester.

De glemmer ganske enkelt at sætte ord på deres lyster og fantasier, og det betyder at hverken, han eller hun, ved hvad sin partner virkelig tænder på.

Det bliver en gætteleg med lukkede øjnene. Og det betyder ofte at forspillet bliver kort og ensartet, og I fokuser på at nå klimaks hurtigst muligt.

Men forspillet er bare så mega vigtigt!

Det er her magien opstår.

Brug tid sammen på at snakke om jeres fantasier, lyster og grænser. Vær nysgerrig på hvad din kæreste. Spørg ind til den fantasi han/hun fortæller dig om. snak om forspil. Hvad tænder du på? Og hvad tænder din kæreste på?

Du vil helt sikkert opleve, at det er superfrækt at snakke om sexfantasier. Det i sig selv kan virke som et forspil.

Brug en hel dag på et forspil

De bedste forspil løber over lang tid. I kan som par aftale en fræk date om aften, men allerede fra morgenstunden begynder jeres forspil.

Det kan være med dirty talk, komplimenter, frække smser og billeder i løbet af dagen. Pirre din kæreste så han/hun er så opstemt når I ses, at han/ hun ikke kan holder fingrene for sig selv.

Brug sexlegetøj i forspillet

Der findes rigtig meget sexlegetøj, der er sjovt og pirrende både før og under selve akten. Men der er noget sexlegetøj der gør sig særlig godt til et frækt og sjovt forspil.

Her vil jeg gerne anbefale sexlegetøj med fjernbetjening

Gør indkøbsturen sjov og ophidsende

Kender du et vibrator æg med fjernbetjening? Sexlegetøj med fjernbetjening kan bare noget helt særligt når det kommer til forspil.

Inden I går ud ad døren hjemmefra, kan kvinden indføre et frækt og diskret lille vibratoræg i skeden og give fjernbetjeningen til sin partner. Under indkøbsturen har han kontrollen over de behagelige og pirrende vibrationer fra den lille vibrator. 

Undervejs i indkøbsturen kan han tænde, slukke og skrue op og ned for intensiteten, så den heldige kvinde får masser af dejlig stimulation.

Gør det til en leg og lad jer pirre af, at det skal være jeres hemmelighed, uden de andre handlende opdager noget som helst. 

Det kan ender med at blive så frækt, at kvinden må holde sig for munden, når hun ikke længere kan modstå en orgasmen, midt i indkøbscenteret. Superfrækt!

Bliv tændt hen over en romantisk middag

Skal I på romantisk date med middag ude i byen, hvorfor så ikke gøre middag lidt frækkere, og sjovere, ved at påføre jer sexlegetøj med fjernbetjening.

Det er ikke kun kvinden der har glæde af legetøjet. Der findes flere forskellige penisringe, anal plugs og prostata stimulering med fjernbetjening til mænd. Nu kan I tage forspillet og legen til et endnu sjove niveau, når både manden og kvinden hver har en fjernbetjening.

Ingen grænser for hvor du bliver tændt

Sexlegetøj med fjernbetjening kan principielt benyttes alle steder i det offentlige. Så hvis indkøbscenteret og restauranten har vækket din interesse, så kan I også tage på frække eventyr på biblioteket, i svømmehallen eller biografen.

Den eneste grænse er jeres fantasi

Hvis I skal være langt væk fra hinanden, så kan jeg anbefale jer at bruge Flamingoen fra Intens Living. Ikke nok med at den kan styres over en app, så kan den også via whatsApp række over landegrænser. sjov, ikk?

Så har I et lang distance forhold er Flamingoen helt sikkert et køb værd.

 

Forfatter: Lisbet B

Fortsæt med at læse