Bondage harness- Fræk og forførende

Singlernes Dag Indlæser Bondage harness- Fræk og forførende 5 minutter Videre Kvinder vil domineres i soveværelset

Hvad er bondage og harness? Harness betyder sele, og i sexverden er en harness en bondage sele. En harness kan være utrolig smuk, frækt og sensuelt. Interessen for harness er gennem de seneste år stigende, og vi oplever ofte en efterspøgelse på forskellig harness. Er du nysgerrig?

Jeg forstår godt hvorfor så mange mænd og kvinder tænder på Bondage harness. Det er, på sin helt egen måde, utrolig frækt, pirrende og forførende.

Som kvinde elsker jeg at iføre mig en harness når min kæreste og jeg er sammen. Jeg føler mig utrolig sexy, smuk og selvsikker.

Jeg synes at det er superfrækt når min kæreste kan tage fat i min harness og forføre mig hvor hen han vil.

Harness findes i mange forskellige look. Du kan få harness til overkroppen, til brystkassen, til underlivet og som et full bodyset.

Se vores udvalg her.

Vores tre bestseller er full body, kæde bondage overdel og den bløde Shein Black.

 

Begynder og blid bondage

Der findes flere forskellige former for bondage, og er du nysgerrig på de forskellige muligheder, så vil der komme flere blogindlæg herom.

Er du ny i fetish verden, så er den blide bondage et godt sted at starte. Den blide bondage indebærer nogle simple produkter, så som blindfolds, håndjern, manchetter, reb og tape bare for at nævne de meste brugte.

Fantasere du og din partner om den dominante og submissive sexleg, så kan blid bondage være et godt sted at starte som nybegynder. I kan vælge at starte med at bruge blindfold og bløde manchetter, hvilke er en tryg måde at komme i gang på men giver jer stadig følelsen af dominans og underkastelse.

Læg din partners håndled og fodled i de bløde manchetter. Der følger en kæde med når du køber manchetter, så du kan binde din partners håndled sammen og det samme med fodleddene. Du kan også vælge at binde manchetterne fast til sengen.

Jeg kan anbefale dette bondagesæt som begynder. Et super fedt sæt til en god prisen. Ønsker du læder og et mere rådt look er vores DeLuxe og Being Fetish set begge et godt valg. Alle tre sæt indeholder det du skal bruge for at få jeres dom/sub leg igang.

Kommunikationen er vigtig! også før sexlege

Jeg vil altid anbefale jer at snakke sexlegen og sexfantasien igennem inden I går i gang. Vær enige om hvor grænsen er (for nu. Måske den flytter sig fra gang til gang). Vær enige om hvad stop ordet er, også selv om det er den helt blide leg.

At pirre hinanden er en stor del af legen. Vær ikke bange for at bruge en Flogger. En flogger kan bruges i et pirrende forspil til at kærtegne din partner med. Lad floggeren glide hen over kroppen, på ryggen, over brystkassen og numsen og prøv med små bløde slag.

Brug reb i legen med blid bondage

Reb er superfrækt og pirrende. Du kan nemt binde din partners håndled og fod led og på den måde lade den dominante leg begynde.

Husk at være opmærksom på din partner når du binder ham/hende. Observere kropssproget og vejrtrækningen. Især når I er nybegynder skal, den som binder, ikke binde mere end at, der i løbet af ganske kort tid kan løsnes for rebene.

Det er bare vigtigt, når I leger med reb, at I binder forsvarligt.

Hvis I tænder på legen med reb, vil jeg anbefale jer at undersøge de forskellige bindeteknikker. Der findes flere steder i Danmark hvor du, eller I som par, kan få undervisning i at binde med reb. Og bare rolig! Når du får undervisning i at binde med reb, er det ikke med henblik på at have sex i undervisningen, men udelukkende i at binde forsvarligt.

Japansk bondage

Kunsten i rebbinding hedder Kinbaku og er den japanske udgave af bondage. Kinbaku betyder at binde tæt og er en kunstart i sig selv. Kinbaku er hvor man binder smukke mønstre med reb på kroppen.

Det er meget intenst og sensuelt.

Mange par der binder kinbaku opnår et helt særligt forholdt til hinanden. Det handler i den grad om tillid og om at turde give sig hen til en anden person. Det kan nærmest virke helt terapeutisk.

Og ja. I som par kan vælge at bruge det seksuelt hjemme hos jer selv.

Er du mere nysgerrig på Kinbaku, så hold øje med blokken hos Living Univers

Forfatter: Lisbet B