Kom ud af komfortzonen og styrk dit parforhold

Intens Living har testet - Glasdildo Indlæser Kom ud af komfortzonen og styrk dit parforhold 3 minutter Videre Kvindernes kampdag 8.marts. 2022

Drømmer du om at prøve noget nyt i dit parforhold? Men holder du igen, fordi det føles utrygt at springe ud af komfortzonen og se det uvisse i øjnene? Læs med her og måske du får modet.

Har du mere lyst til at udforske end du egentlig tør sige højt?

I mange parforhold, går begge parter, og har en sexdrøm eller en lyst, de ikke tør udleve, fordi det er ude af komfortzonen. Og fordi det står i det uvisse hvordan ens partner vil modtage lysten.

I dette blogindlæg, vil jeg give dig inspiration til at komme ud af komfortzonen når det kommer til det seksuelle.

For ofte, har begge parter mere lyst til at udforske end de egentlig tør sige højt. Og det er en skam. For jeg tror du vil blive positiv overrasket hvis du tør sætte ord på dine lyster.

Og hey… det er helt okay at sige fra, også  selv om at det er dig der har sat det i gang.

Er det forkert at have mange sexfantasier?

Det synes jeg bestemt ikke. Du må ikke skamme dig over at have lyst til sex. Jeg ved at rigtigt mange, både kvinder og mænd, har daglige sexfantasier, men det er ikke alle de har lyst til at udleve. Men de sætter gang i ens egen sexlyst og det er da helt sikkert en fordel når man laver i et fast parforhold.

Snak om sex i jeres forhold

60% af god sex, er at snakke om det!

Sæt ord på dine lyster og dine sexfantasier. Når du er i et fast parforhold, så husk på at jo mere at I, snakker om jeres fantasier, jo sjovere bliver det i soveværelset.

Sørg for at være ærlig overfor hinanden og skab en tillid. Stol på hinanden.

Det kan være at du drømmer om at komme i svingerklub og får endelig taget mod til at sige det til din partner. Ideen bliver positivt modtaget og I tager afsted.

Men imens I er i svingerklubben, kan du pludselig mærke at det slet ikke er noget du tænder på. Her er det helt okay at sige fra. Og det er på ingen måder en fiasko at drømmen stopper her.

Hvor finder jeg inspiration og mere viden, når jeg ønsker at udforske?

Der er mange steder, både på nettet og i den fysiske verden, hvor du kan opsøge ny viden. Et godt og sikkert sted er bl.a. på Erotic World- sex messen i Danmark som er i Fredericia og Valby. Her kan du få pirret din nysgerrighed på sexlegetøj og div fetish mm. Her er rig mulighed for at stille spørgsmål og måske opleve et helt nyt univers til dine sexfantasier.

Her på siden hos Intens Living, har du også mulighed for at finde inspiration og måske ny viden. Vi afholder flere Events her hos Intens Living, hvor du kan få et indblik i de forskellige sexuniverser. Se mere under EVENT

Bl.a. er vi ved at planlægge en tema aften omkring BDSM

Du er også velkommen til at sende os en mail på Info@intensliving.dk, hvor du kan sende dit personlige spørgsmål og få et personligt svar fra en af vores eksperter.

Det hele starter med et spørgsmål, en snak og tillid med din partner.

Forfatter: Lisbet Bang