Intens Living har testet - Glasdildo

Du har sikkert hørt om de super flotte og elegante glasdildoer og måske har du tænkt, om det nu også er sikkert med en dildo i glas. Intens Living har testet den eksklusive glasdildo for dig og vi kan med glæde meddele, at sikkerheden er helt i top 

Det er en helt anderledes følelse, at lege med det glatte glas. Glasdildoer er fremstillet i ekstra stærkt og holdbart glas, der ikke splintrer hvis uheldet er ude og du taber den, så den går i stykker.

Sådan kan du bruge din glasdildo

Glasdildoen føles helt anderledes end de dildoer, du kender til. Den helt glatte og tunge dildo i glas kan mærkes og du kan oven i købet eksperimentere med temperaturen for en helt ny form for nydelse. 

Put din glasdildo kortvarigt i fryseren – omkring 10-15 minutter, så har du en perfekt og kold dildo. Eller put den i en skål med varmt vand – også i 10-15 minutter, for den varme dildo. Tjek altid lige at temperaturen er okay, ved at lægge glasdildoen mod din arm.

Prøv begge varianter for at finde ud af, hvilken du bedst kan lide.

Glaskunst i soveværelset

Nogle af de glasdildoer der findes på markedet, er utrolig smukke. Næsten som et lille stykke glaskunst. Vil du gerne omgive dig med smukke ting, også når det handler om sexlegetøj, er en glasdildo helt perfekt.

De er udformet på mange forskellige måder og du finder dem med

  • Stoppere i flotte former som roser eller hjerter
  • Riller, bølger eller kugler
  • Flere forskellige farver

En glasdildo har tyngde – den er fremstillet i massivt glas og det kan mærkes, når du lader den penetrere dig enten vaginalt eller analt. Både tyngden og den varme eller kølige glasoverflade er med til at give dig en helt speciel og pirrende stimulation.

Det perfekte valg – når latex ikke er en mulighed

Mange mennesker lider af latexallergi, der kan sætte en stopper for brugen af rigtig meget lækkert sexlegetøj. Latex er nemlig en naturgummi, der er meget anvendt i lige nøjagtig fremstillingen af dildoer.

Her er en glas dildo fuldstændig fri for nogen form for allergi gener, for den er fremstillet alene af glas. Det er et perfekt valg til dig, der ikke har mulighed for eller lyst til at anvende sexlegetøj i plastmateriale. Ydermere får du en eksklusiv, smuk og helt unik dildo, der kan pirre dig på et utal af måder.

Efter brug skal din glas dildo rengøres i varmt sæbevand. Du kan endda smide den i opvaskemaskinen, så er den klar til brug når lysten melder sig.

Forfatter: Lisbet Bang