Intens Living har testet Luksus Pleasure Vibrator

Bondage - Er det for alle? Indlæser Intens Living har testet Luksus Pleasure Vibrator 6 minutter Videre Hvorfor skal jeg opsøge en sexolog?

Luksus Pleasure Vibrator er en af vores bestseller og det er der en rigtig god grund til. Læs med her og find ud af hvorfor.

Første indtryk

Allerede fra jeg åbner kassen første gang får jeg et smil på læben. Den flotte dybe pinke farve og det sorte håndtag med guld detaljer, skriger simpelthen luksus.

Følelsen i hånden skuffer heller ikke. Den satin bløde overflade, de lækre former og den nemme betjening, gør at du hurtigt giver den en plads, forrest i skuffen.

Er du ikke til pink findes den også i en flot sort udgave, som utroligt nok giver et lidt mere elegant look.

Det her er ikke en dildo for jer, der ønsker at blive fyldt helt ud. Heller ikke for jer, der vil have fuld kontrol over alle vibrationshastigheder. Det her er en dildo til jer, der vil have en lækker dildo der er nem at styre og dækker de fleste behov alene, eller med en partner.

Så hvorfor er den så god?

Lad os starte med det basics.

Hvad er den lavet af?

Silikone og ABS plast. Begge dele har en lukket overflade, således at bakterier ikke kan ligge og gemme sig i selve materialet.

Det gør den også nem at rengøre. Vask den med mild sæbe og lunken vand, efterfuldt af en sexlegetøjsrens, så er du altid på den sikre side.

Batterier eller opladning?

Som det meste andet sexlegetøj på markedet i dag, er denne også genopladelig. Men her har de taget skridtet videre, og givet den magnetisk opladning.

Med magnetisk opladning, slipper du for de lange tynde AUX lignede stik. Du ved, dem som skulle i det mikroskopiske lille hul, der aldrig var til at finde. Og når det så endelig blev fundet, var jeg faktisk ofte bange for at knække det. Hvorefter de ofte lige skulle vrikkes lidt med for at virke.

I stedet sidder der nu 2 små flade metal prikker, i enden på både lade stikket og dildoen. Begge dele er magnetiske, så de skal bare røre hinanden og de hænger sammen. Mere skal der ikke til så lader den. Det kunne ikke være nemmere (husk at komme den anden ende i stikkontakten også, ellers kan det godt blive en skuffende aften)

Udover det, er der to andre store fordele ved magnetisk opladning. Den ene er at hvis dildoen ryger på gulvet, så slipper magneterne. Og der er ingen fare for, at sikket hænger fast og går i stykker. Den anden er, at når der ikke er hul ind i dildoen, kan de lave den 100% vandtæt!

Er den til at betjene?

De fleste af os, har nok prøvet at have glæden og forventningen til en ny dildo, for så at opdage at den godt kan kræve lidt tilvænning, for at styre. Og her kan vi godt blive udfordret på tålmodigheden. Men denne dildo er faktisk ret nem at betjene og styre. Så tøv ikke med at vælge den.

Heldigvis er denne lavet med tanke på praktisk brug, og ikke bare for at se godt ud.

De 2 knapper sidder godt, og er nemme at betjene. Den ene er en ren tænd og sluk knap. Den anden styrer du gennem de forskellige vibrationsmods med.

“Hullet” eller håndtaget, i enden giver rigtig god kontrol. Sæt pegefingeren igennem hullet, læg din tommelfinger på knapperne, så har du fuld kontrol, og er klar til en god stund fuld af nydelse.

Hvordan er vibrationerne?

Der er 9 vibrationsmods. De 3 første er almindelige stationære vibrationer, i forskellige hastigheder. De 6 andre vibrationsmods, er forskellige mønstre, med forskellige hastigheder.

Den har 2 vibratorer indbygget. En i hovedet og en ved roden, som følges ad.

Vibrationerne er kontante og kraftige uden at løbe løbsk. Du kan også sagtens bruge den som klitorisvibrator. Vend den og drej den til du finder det sted, hvor vibrationerne passer bedst til dig.

Hvad gør udformning?

Den gør alt og her er den helt rigtig! De har virkelig tænkt sig om, og det kan ses og mærkes.

Den gennemtænkte form gør at du sidder med en dildo der kan bruges til det meste og kan dække de flestes behov.

Hovedet er let opad vendt, hvilket er perfekt til g-punkts stimulering.

Den yderste halvdel er virkelig bøjelig og fleksible, så den er behagelig og nem at bruge fra flere vinkler.

Ved roden bliver den tykkere, med riller/bølger på begge sider. Øverst sidder de tæt sammen, for ekstra stimulation. Et plus for jer der har et g-punkt som sidder lang nede, er at rillerene er lavet til at stimulere der, når den er helt inde. På under siden er rillerne lidt kraftigere, og med længere mellemrum, for at give en mere intens følelse.

Efter roden er der lavet et elegant stop, for at give en fantastisk følelse, når dildoen er helt i bund. Stoppet gør også at det er sikkert ar bruge den analt. Og her giver hovedets udformning et ekstra plus, til prostata stimulation.

Konklusion

Materialet og udformningen gør den lækker og blød. Husk at med en udformning som denne, med riller osv., skal du være omhyggelig med rengøring.

Alt i alt er dette en super lækker dildo af god kvalitet. Den er nem at bruge og betjene. Vibratoren er kraftig og kontrolleret med nogle gode indstillinger. Det er klart en jeg vil, og har anbefalet til mange.

Hvis du mangler en ny dildo så tag et kig på den her.

Har i prøvet den, så smid gerne en kommentar herunder. Vi vil rigtig gerne høre jeres meninger og erfaringer med den.

Forfatter: Mette L. Svensson