Hvorfor skal jeg opsøge en sexolog?

En sexolog er en fagperson der beskæftiger sig med sexologi. Mange sexologer arbejder med kærlighedslivet, parforholdet og lysten. Men hvornår kan et problem løses med et par gode råd, og hvornår kræver det samtaler hos en sexolog?

Hvad er en sexolog?

Sexologer taler og rådgiver om det sexliv, de relationer vi har og de udfordringer vi har herom, i den virkelige verden.

Sexologer taler og rådgiver om spørgsmål som:

Hvem er vi seksuelt? Hvad er lyst? Hvad har vi egentlig lyst til? Og hvordan kan vi kommunikere om, hvad vi har lyst til?

Hvordan finder jeg den rette partner?

Hvordan finder vi kærligheden?

Og hvordan holder vi fast, og bevare et levende og passioneret parforhold? Kan vi undgå vanesex? Hvordan bevarer vi gnisten?

Sex og kærlighed er et stort emne. Og det er noget der påvirker os alle- hele tiden. Men mange mennesker ved ikke hvordan de skal håndtere deres egen situation og er konstant søgende efter svar. Her kan en sexolog måske hjælpe dig med at finde de rigtige svar.

Hvem er Lisbet fra Intens Living?

I dag er det heldigvis blevet mere normaliseret at vi opsøger hjælp til selvhjælp. Mange mennesker kender til brug af online kurser, samtaleterapi og coach. Der findes mange forskellige former for coaching, hvoraf livsstils coach er blevet meget populært.

Det glæder mig at folk er blevet mere bevidste om at tage ansvar for deres eget liv, deres tankemønster og kærlighedsliv. Og jeg er glad for at jeg kan være med til at gøre en forskel for dig, hvis du ønsker det.

 

Mit navn er Lisbet Bang. Jeg er uddannet coach, hvor især skyggesiderne har fanget min interesse. Jeg coacher i livsstils ændringer samt i kærlighedslivet.

I april 2022 påbegynde jeg sexolog uddannelsen hos Jakob Olrik. Min drøm med uddannelsen er at få ny viden og nye kompetancer indenfor kærlighedslivet, parforholdet og livet efter en skilsmisse.

Jeg har selv, i min ungdoms tid, været igennem mange korte forhold. Jeg har altid elsket flirten og ”jagten”. Som ung voksen forelskede jeg mig i en mand, og vi blev gift efter en kort periode som kærester. Vi blev forældre til to børn sammen og efter et kort ægteskab blev vi skilt. En skilsmisse, som jeg oplevede, som en grim skilsmisse med had, retsager og foragt. En følelsesmæssig hård periode i  mit liv.

Men alligevel er jeg, i dag, taknemlig for den erfaring, den læring jeg fik med fra min ægteskab og min skilsmisse. For jeg lærte at sige fra og mærke efter. Jeg lærte hvad jeg har lyst til og hvad jeg ikke har lyst til.

I dag bor jeg sammen med, hvad jeg oplever, som min helt store kærlighed. Vi har været kærester i 8 år og har, den dag i dag, stadig et levende, pasioneret og intimt forhold.

Jeg oplever at vores kærlighed til hinanden vokser dag for dag,  at vores sexliv hele tiden bliver bedre og mere legende.

Bliv på din egen banehalvdel

Jeg er nysgerrig på mennesker. Jeg er nysgerrig deres historie og deres baggrund for deres handlinger og følelsesmønster. Hvorfor et forhold fungere godt og hvorfor går det i stykker.

Jeg ønsker at give min erfaring videre til dig, så du kan opnå samme glæde ved livet, dig selv og din partner som jeg har.

Og det hele starter hos dig selv. kærligheden til dig selv.

Kærlig hilsen Lisbet B