Hvorfor bruge sexlegetøj i glas?

Kvindens lyst og orgasmer Indlæser Hvorfor bruge sexlegetøj i glas? 5 minutter Videre Skede orgasme vers. klitoris orgasme

Er du nysgerrig på glas dildo og sexlegetøj i glas? Er du nysgerrig på hvad det er glas kan i en sensuel nydelse? Og er du nysgerrig på hvorfor en glasdildo er et godt alternativ og allergivenlig?

Hos Intens Living finder du et udvalg af glas dildo og sexlegetøj i glas. Både glasdildo, glas butt plugs og glas dildoer med dobbelt effekt.

Hvorfor bruge glas i en sexleg?

Alt vores glas dildo og sexlegetøj i glas er lavet i splintfrit glas. Det er et robust materiale der kan holde til det meste, uden at du skal bekymre dig om de bliver skadelige eller om der skulle gå et stykke af dem under legen.

Alt vores sexlegetøj i glas er nøje udvalgt efter robusthed, udformning og design. Vi ønsker at give dig den bedst mulig oplevelse af sexlegetøj i glas, og på samme tid give dig en eksklusiv følelse. Vores glas sexlegetøj er i sig selv et lille stykke kunst. Glas sexlegetøj har man lyst til at lade stå fremme på natbordet.

Jeg blev skræmt ved tanken

Da jeg første gang hørte fra en veninde, at hun legede med sexlegetøj lavet af glas, tænke jeg, at hun måtte være blevet skør. Er det ikke lidt perverst at lege med glas? Er det ikke både hårdt, koldt og ubehageligt?

Hvad nu hvis glasset splinter under sexlegen? Det er bestemt ikke en rar tanke! Det er jo de intime steder glasset bruges… ja, jeg blev faktisk lidt skræmt ved tanken om glas i mit intim område.

Men jeg blev også meget nysgerrig på hvorfor folk vælger en glasdildo frem for en mere almindelig dildo lavet af f.eks silikone.

En af de ting der især fangede min nysgerrighed, er den vægt glasset har. Efter at min kæreste og jeg selv købte vores første glas dildo, fandt jeg ud af at den ekstra tyngde en glas dildo har pirre bækkenbunds musklerne. Det betyder at bækkenbundsmusklerne aktiveres og klemmer sammen om glasdildoen, hvilket giver en ekstra stimulering.

Den oplevelse udløste en ny nysgerrighed på træning af min bækkenbund. Til jer der kender mig fra de sociale medier og igennem mine blogs, har nok bidt mærke i at jeg ofte nævner træning af bækkenbunden både hos mænd og kvinder! Det er så vigtigt for din krops sundhed og styrke, og så er det bare så vigtigt for dit sexliv. Win-Win 😊

Jeg bestilte et glas æg hjem for at bruge det til bækkenbundstræning. Og jeg oplevede en større effekt (og nydelse) ved brug af glas ægget. Læs mere om bækkenbundstræning her

 

Kold eller varm? Glas i en sanse leg.

Jeg er utrolig glad for sanse lege når det kommer til det erotiske og det seksuelle. Og hvis der er noget glas kan, så er det netop og pirre dine sanser. Varm eller køl din glas dildo og pir din partners krop. Lad din partner give dig bind for øjnene, så du ikke kan se hvad din partner stiller an. Måske din partner giver dig håndjern på eller binder dig til sengen, før dine kropslige sanser bliver pirret og forkælet.

 Jeg synes det er pirrende og frækt når jeg ikke ved om glasset er koldt eller varmt.

Du kan varme din glasdildo op i varmt vand, eller du kan køle din glas dildo i koldt vand eller ved at ligge den i køleskabet 10-15min.

Et lille fif: Tjek altid glas dildoens temperatur på dit håndled før du bruger den på din partner eller dig selv.

 

Allergivenligt sexlegetøj

Alle vores glasdildoer fra Intens Living er et godt valg hvis du er særlig overfølsom overfor mere almindeligt sexlegetøj.

I en glasdildo får du det mest allergivenlige stykke sexlegetøj på markedet. Glas dildoerne er lavet af et kropsvenligt materiale og køber du en glas dildo hos Intens Living kan du være helt sikker på at få en dildo fri for silikone, latex og ftalater (som en et blandings produkt i gummi og pvc). En glas dildo er dermed utrolig allergivenlig, og dermed giver dig et sikkert og frækt alternativ til sexlegetøj.

 

Elegant design og anvendelsesmuligheder.

Sexlegetøj lavet af glas er kendte for et flot design. Glas dildoer er lavet udelukkende af glas, hvilket giver dig mange anvendelsesmuligheder. Som tidligere nævnt så kan glas legetøj varmes op og køles ned, hvilket giver dig og din partner et perfekt stykke legetøj til at pirre sanserne med.

Mange glasdildoer er designet sådan at begge ender kan bruges til penetration- ja, det betyder jo faktisk at du får to dildoer i en. I udvalget af glas dildoer hos Intens Living finder du glasdildoer der er helt glatte og glasdildoer der har knopper og/eller riller i designet hvilket giver dig en anden stimuli end den glatte model.

Vores mest solgte glasdildo er vores ”Glas tunge”. Designet og formen, overfladen med riller og knopper, giver dig en helt særlig stimulation. Den krogede ende giver dig eller din partner et godt hold i glasdildoen.

Jeg kan, til trods for at jeg selv var meget skeptisk i starten, varmt anbefale dig at købe sexlegetøj lavet af glas. Hvis ikke…. så går du glip af noget godt.

 

Forfatter: Lisbet B