Glæden ved onani

Vi gør det allesammen – onanerer. Vi gør det ikke på bekostning af noget eller nogen, men simpelthen fordi vi har lyst. Vi onanerer når vi er single og når vi er i et forhold. Vi onanerer når vi er 16 og når vi er 66. Piger og kvinder onanerer og drenge og mænd onanerer.

Lad os bare slå det fast med 7 tommer søm – der er ikke noget farligt, forkert eller forbudt forbundet med onani – tværtimod.

Når vi onanerer sker det sjældent, fordi vi er i underskud af sex eller fordi vi ikke har været sammen med en partner længe. Vi gør det for at kunne slappe af og nyde den forløsning, som orgasmen giver os. Og ingen kender vores krop og vores erogene zoner bedre end os selv.

Hvad er onani?

Når vi tilfredsstiller os selv seksuelt, kaldes det onani. Ofte er det unge piger og drenges første seksuelle oplevelse. Når hormonerne banker hårdt og vedvarende på døren, kommer det nærmest helt af sig selv.

For lysten til at røre vores kønsorganer og mærke den helt specielle følelse af vellyst strømme gennem kroppen er svær at modstå. Det behøver vi heldigvis heller ikke, for onani er en helt naturlig del af vores seksuelle aktivitet.

Lær din lyst at kende med onani

Onani er den bedste måde at finde ud af hvilke former for berøring og intimitet, vi bedst kan lide. Vi lærer også en masse om vores erotiske fantasier, når vi onanerer.

Kan vi bedst lide det blødt og langsomt eller vil vi hellere have det hårdt og hurtigt. Synes vi om anal stimulering eller er brystvorterne vigtige at stimulere. I den første tid prøver og eksperimenter vi os frem og jo ældre vi bliver, jo bedre kender vi vores erogene zoner, vores lyster, fantasier og behov.

Piger onanerer lige så meget som drenge

Mange tror fejlagtigt, at det mest er drenge og mænd, der onanerer. Den tro kommer sandsynligvis af, at de ikke altid kan styre deres lem, når fantasierne kører i hovedet eller der danses tæt på dansegulvet. Det skal ikke lægges dem til last, for de kan ikke gøre for det. I de situationer kan de ikke gøre meget andet end at vente på, at lemmet slapper af igen eller alternativt gå afsides og onanere.

Piger kan ikke på samme visuelle måde skilte med deres umiddelbare lyst. Men det betyder ikke, at de ikke onanerer, for lyst er heldigvis ikke kønsbetinget.

Findes der gode onani produkter?

Der findes masser af super lækre produkter, der kan give dig endnu bedre, dybere og længere orgasmer, når du onanerer.

De findes både produkter til kvinder og til mænd og i et stort og rigt udvalg. Du kan med fordel prøve dig frem med de former for sexlegetøj, som egner sig bedst til dine lyster og behov.

Det kan være klitoris stimulation, anal stimulation, penis stimulation eller skede stimulation. Find dem på nettet og læs om dem. Kan du lide hvad du læser, så start med et enkelt produkt eller to. Du vil hurtigt finde ud af hvilke typer sexlegetøj, der gør dine onanioplevelser helt perfekte.