Fordele ved onani del 2

Vi går ind for flere onsdage Indlæser Fordele ved onani del 2 6 minutter Videre Fordele ved onani del 1

Mange tænker at onani kun er for singler. Men er du i et fast parforhold, kan du med stor fordel forsætte med at onanere. Gør dig selv den tjeneste at tage ansvar for dine seksuelle behov. Jo bedre du kender din krop, dine lyster og fantasier, jo bedre kan du fortælle din partner hvad du tænder på og synes føles dejligt.

Tag ansvar for dine seksuelle behov

Gør dig selv den tjeneste at tage ansvar for dine seksuelle behov. Jo bedre du kender din krop, dine lyster og fantasier, jo bedre kan du fortælle din partner hvad du tænder på og synes føles dejligt.

Lige ledes kan du med god samvittighed tilfredsstille dig selv, hvis din partner ikke har lyst, for på den måde vil jeres fælles sex, når begge parter har lyst, blive endnu mere nydelsesfuld og lystbetonet.

Hvis i hver især glemmer at have fokus på jeres eget behov og jeres egen seksuelle identitet, vil der helt sikkert opstår en masse unødige irritationer, afvisninger og et pres i jeres parforhold. Ved at opretholde et sundt onaniliv, vil det optimere den fælles seksuelle del i jeres parforhold.

Vil du være fri og hæmningsløs med din partner?

Du bliver aldrig helt fri og hæmningsløs sammen med et andet menneske, hvis du ikke kan være det med dig selv. Derfor er det vigtigt at give dig selv og din partner lov til at onanere i fred. For jo bedre du er med dig selv, jo bedre bliver du sammen med din partner.

Vi går op i vores krop og mentale tilstand

Vi lever i en tid hvor mange af os går utrolig meget op i vores krop og sind. Vi motioner og styrketræner, vi køber kosttilskud, cremer og går til coach for at styrke vores mentale tilstand. Alligevel så er det et tabu emne, og lidt taberagtigt, at onanere, til trods for at det er bevist at onani afhjælper muskelspændinger og er energifremkaldende. Onani er en helt naturlig adfærd og en nødvendighed for din krop og din mentale tilstand.

Langt de fleste af os onanerer men vil ikke stå ved det. Dette gælder også for dem der lever i et fast parforhold. Derfor onanerer mange med en skamfølelse og i det skjulte for sin partner. Nogle synes at det virker næsten som utroskab at onanere, når man er i et fast forhold.

Tal med din partner om onani

Det betyder utrolig meget at vi bekræfter hinanden i ikke at være alene om lysten til onani. Tal med din partner om emnet og om jeres fantasier. Onani kan i de fleste tilfælde være enorm givende og befriende. Især i en travl hverdag hvor vi måske har lidt for mange jern i ilden og ikke altid har overskuddet til sex med sin partner.

At turde tale med hinanden om onani, fremmer også sexlysten til hinanden. Og at I onanerer hver for sig betyder ikke at der bliver taget noget fra jeres fælles sex. Tvært imod! Jo oftere kvinder har sex, jo mere lyst til sex for de. Onani er også sex – sex med dig selv. Så giv din kæreste lov til at onanere og bekræft hende i at det er helt okay. Og giv hende plads og ro til at det.

Som mand er der mange fordele ved at onanere. Det er bevist at udløsning min. 3 gange om ugen er stressreducerende og nedsætter risikoen for bla. prostatakræft.

Skal man dele alt når man er i et fast parforhold?

Lad os lige slå en ting fast. Når man er i et fast parforhold, selv i det ultimative lykkelige parforhold, behøver man ikke dele altid. Alle kan have brug for alene tid og et privat rum, måske flere gange om ugen. I denne ene tid kan lysten opstår til at have solosex og onanere, hvilket er helt naturligt.

Lyst til mere sex

Hvis sexlivet fungerer udmærket, så bør onani ikke være forbundet med skyld og skam over at man svigter sin partner. Tvært imod. Jo bedre du er til at udforske og tilfredsstille dig selv, jo mere lyst for du også til at have sex med din partner. Mange kvinder oplever at jo mere sex de (det gælder også sex med sig selv), jo mere sex får de lyst til.

Du skal ikke gå og tro at onani er en trussel for dit sexliv med din partner, da det rent faktisk skaber en større sexlyst i parforholdet. Fordi vi netop lære at mærke vores lyst og liderlighed i stedet for bare at ignorere den.

Det er super frækt

De fleste parforhold vil med fordel kunne prøve at onanere sammen. Det vil for det første være med til at legalisere onanien, fordi I ser hinanden gøre det, ser hinandens nydelse og I får talt om oplevelsen. På samme tid vil I lære en hel masse om, hvordan I kan tilfredsstille hinanden. Og så er det bare super frækt.

6 Gode råd til god onani i parforholdet

  1. Bekræft din kæreste i at han/hun onanerer.
  2. Fortæl åbent din kæreste, at du onanerer. Og hvorfor du har lyst.
  3. Du skal ikke stå til regnskab for hvornår og hvor tit.
  4. Alle fantasier er tilladte. Det er ikke utroskab at tænke på andre end kæresten når du onanerer.
  5. Giv dig selv tid og lov til at have ene tid og bed gerne din kæreste om at tage børnene med på legepladsen, så du får ro og fred. (det gælder selvfølgelig også den anden vej)
  6. Slå fast, at du elsker din kæreste og at onanien ikke ødelægger din sexlyst, men kun giver dig lyst til mere sex med din kæreste.