Få mere sex med 6 råd fra Intens Living

Mandens bækkenbund Indlæser Få mere sex med 6 råd fra Intens Living 6 minutter Videre Vi går ind for flere onsdage

Savner du romantik og spænding  i dit forhold? Er du gået i stå og mangler inspiration?

Hvad tænker du, når du læser i ugeblade om sex og parforhold, eller falder over en artikel med en undersøgelse der viser at danskerne har sex 1-3 gange om ugen, hvad tænker du så? Er det virkelig sandt? Og er du så bare virkelig uheldig fordi du ikke har?

Hvad kan du gøre i dit parforhold for at få mere nærvær med din partner, få mere sex og bedre sex? Hvordan øger du din egen – og din partners lyst til hinanden? Lysten til hed sex?

Jeg vil give dig 6 simple råd, så du kan få mere sex.

 

Bare rolig…. Du er helt normal

Det er ikke fordi at du ikke er attraktiv eller at du er mere uheldig, at du ikke får sex 3 gange om ugen. Sandheden er den at de fleste mennesker helst ikke vil erkende at de ikke knalder hver uge, at deres sexliv er gået i stå eller at de ønsker sig mere hed sex og bare i det hele taget mere sex.

Sandheden er at de fleste mennesker ikke vil erkende at de er utilfredse med deres manglende sexliv, fordi at så lever de ikke op til normen. Fordi så føler de sig ikke attraktive. Så føler de sig som en fiasko i deres eget sexliv.

Men lad os lige slå det fast. Sex 1-3 gange om måned er nok i virkeligheden det normale blandt os danskere.

Og dertil vil jeg gerne tilføje, at et aktivt, godt og lækkert sexliv kræver en indsats! Og det kræver at du indimellem tager en beslutning og står fast på den beslutning. Og det kræver også at du indimellem tager imod en opfordring selvom du oprindelig havde andre ting i tankerne. Du skal gi og ta.

Du skal ikke altid tage et nej for et nej. Heller ikke overfor dig selv.

Sex og intimitet går hånd i hånd

Sex og intimitet går hånd i hånd i et fast parforhold og i livets mange udfordringer og hverdags rutiner.

Prøv at tænke på din hverdag. Når dagen er omme, du er har været på job, handlet ind, hentet børn, hjulpet dem med lektier, gjort rent i huset, ordnet vasketøj, lavet mad, smurt madpakker og vil faktisk gerne ud at løbe en tur for at holde dig selv i form.

Kl er 21, børnene er endelig puttet og faldet i søvn. Du smider dig på sofaen, uoplagt og har allermest lyst til bare at se et ligegyldig tvprogram. Sex?! Nu? Puha…. Det orker jeg næsten ikke….

Virker det bekendt?

Sådan er livet for mange. Men det skal du lave om på! Hvis I begge to er enige om at I vil bevare jeres forhold, så kræver det en indsats. Og det kræver at I kommer lidt ud af jeres komfortzone.

6 råd

1/ Klæd dig pænt og sexet

  • Er du kvinde, så klæd dig frækt og sexet på. Der er ikke noget som et godt kompliment. Kvinder elsker det!

Er du mand, så klæd dig pænt på! Kvinder elsker en velklædt mand. Knap skjorten lidt op, ta en god parfume på og ros din partner. Komplimenterne skal gå begge veje. Fremhæv det du tænder på ved din partner.

2/ Kærtegn og berøring

  • Rør ved hinanden. Kys hinanden. Kærtegn hinanden. Hele dagen – hver dag. Gør det til en vane at kysse hinanden godmorgen. Brug et par minutter, imens I brygger jeres morgenkaffe, på at holde om hinanden. Kys hinanden farvel og goddag- Men husk at være nærværende når I gør det.

3/ Frække beskeder

  • Skriv små sedler og sms’er til hinanden i løbet af dagen. Husk at minde din partner om hvorfor du er forelsket i netop ham/hende. Nogle dage skal du skrive frække beskeder til din partner. Fortæl ham/hende at i aften skal I have hed sex. Og hvad du har tænkt dig det skal indebære. Og husk så at overholde det løfte.

Et godt råd er at skrive beskeden eller sms’en i løbet af dagen der hvor dit overskud er bedst.

4/ Planlæg og glæd dig

  • Aftal med hinanden hvornår I skal have sex. Ja, det kan godt lyde lidt kedeligt med en aftale, men sørg for at gør aftalen spændende og noget I glæder jer til. Igen her så brug sms’erne i løbet af dagen. Send en fræk besked som både tænder dig selv og din partner. Måske et frækt billede. Når I mødes, så hold flirten kørende, giv komplimenter, klæd dig pænt og frækt.

5/Gør hverdagen til noget fælles

  • Hjælp hinanden med daglig dagens kedelige rutiner. Vær sammen om det og gør det til en fælles ting. Husk dig selv på det. Det skal ikke være noget din partner beder dig om hver dag men noget du gør af dig selv fordi I gerne vil være sammen om opgaverne. Brug tiden til at snakke sammen.

6/ Tal med hinanden

  • Tal sammen!! Det er så vigtigt at I stoler på hinanden og tør tale sammen. At I tør være ærlige med hinanden. At I kan læsse af på hinanden hvis f.eks. noget på jobbet har drillet. Vær op bakkende overfor hinanden. Lyt til hinanden.

Tal om hvad I drømmer om og hvad I ønsker at gøre sammen. Tal om jeres sexliv. Hvad tænder du på. Hvad kunne du godt tænke dig at prøve men du ved ikke hvordan. Måske går både du og din partner med en sexdrøm som I ikke førhen har turde bringe på banen, i frygt for modpartens reaktion. Vær åbent og kom ud af jeres komfortzone.

Det vigtigste af alt, er at du, og din partner, er villig til at bryde rutinerne. Drop fjernsynet noget oftere. De fleste programmer i dag kan du streame og se på et tidspunkt der passer dig. Så du går ikke glip af noget!

Forfatter: Lisbet Bang