Er oralsex godt for helbredet?

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor vi er så glade for at dyrker oralsex?  

Ifølge et videnskabeligt studie, er der en biologisk årsag til, at kvinder dyrker oralsex med deres mænd.

Studiet viser nemlig, at når kvinder sluger mandens sæd, vænner hendes krop sig til hans DNA, hvilket viser at have en positiv betydning for immunforsvaret under graviditet.

Manden og kvindens DNA

En del lidelser under graviditet skyldes netop det, at kroppen betragter fosteret som et fremmedlegeme.

Men dette kan altså ifølge undersøgelsen undgås ved, at kvinden regelmæssigt sluger sin mands sæd, inden hun bliver gravid. Forskerne bag studiet mener, at dett er det evolutionære formål med at dyrke oralsex for kvindens vedkommende.

Når kvinden sluger mandens sæd, vænner hendes krop sig til hans DNA. Når det sker betragtes det ikke længere som et fremmedlegeme, for kvindens krop, når kvinden engang bliver gravid med deres fælles barn.

Mænd ønsker at holde på deres kvinder

Der må være en anden grund til at mænd har oralsex og ønsker at slikke deres kvinder.

Ifølge et andet studie, der kan findes i Evolutionaty Psychology, er konklusionen en anden. At mænd oftere gav deres kvinder orgasme ved oralsex, hvis de var af den opfattelse, at andre mænd havde interesse i at score deres kvinder.

Så tager vi udgangspunkt i det videnskabelige synspunkt, så dyrker mænd altså oralsex med deres kvinder, for at forebygge, at deres kvinder er dem utro. Og dermed, er der større sandsynlighed for, at det er deres egne gener, bliver ført videre hvis kvinden bliver gravid. 

Det handler vel ikke kun om graviditet?

Til trods for at overstående studie viser at oralsex har et formål, så er det ikke den primære grund til, at det er en af de mest populære former for sex verdenen over.

Den primære årsag til, at vi elsker at dyrker oralsex, menes at være, at det føles utrolig dejligt, og at vi ønsker at gøre noget godt for vores partner.

Og netop fordi oralsex er en af de mest populære former for sex, findes der mange forskellige former for sexlegetøj, som netop simulerer effekten af oralsex til både mænd og kvinder.

F.eks. de mange klitoris stimulator der er meget populære hos kvinderne. Her vil jeg især fremhæve Happy Rose og Sucking Whale fra Intens Living.

 

Forfatter: Lisbet B.

Kilder: www.avisen.dk, www.dailystar.co.uk