Er dit sexliv ikke som du går og drømmer om?

Derfor falder mænd i søvn efter sex Indlæser Er dit sexliv ikke som du går og drømmer om? 3 minutter Videre Sex lindrer kropsligesmerter

Oplever du udfordringer i dit sexliv og er du i tvivl om hvorvidt du har brug for professionel hjælp? Læs med her og bliv klogere på hvornår du bør opsøge en sexolog.

Hvornår skal jeg opsøge professionel hjælp?

Der kan være mange gode grunde til at opsøge en sexolog. Når det kommer til dit sexliv, er det vigtigt at nævne at din mentale tilstand spiller en stor rolle.

Ofte ligger der en god forklaring bag en seksuel udfordring. Og ofte er det også en løsning på dit problem.

5 gode grunde til at opsøge en sexolog

1; Hvis din sexlyst er væk

2; Hvis du oplever udfordringer med din seksualitet.

3; hvis du oplever problemer med at få orgasme

4; Hvis du ikke er tilfreds med dit sexliv i dit parforhold (her kræver det at begge parter ønsker forandring)

5; Hvis du har oplevet seksuelle overgreb og gerne vil finde glæden ved sex igen (her kræver det dog at du også har kontakt til en psykolog. Gerne et tæt samarbejde mellem psykolog og sexolog)

Ta ansvar for din egen lykke

Jeg er uddannet livsstils coach og har set flere gange hvordan personer kan ændre deres liv ved at tage ansvar for deres drømme og deres behov.

I stedet for bare at vente på det sker, så ved jeg, fra mit arbejde, at når du sætter dig et mål og er bevidst om dine handlinger og dit mindset, så kan der ske mirakler.

Hvis du føler at dit sexliv er gået i stå eller du mangler noget i det, du ikke kan definere, så kan en samtale med en sexolog gøre en forskel.

Ofte ligger det i dit mindset, hvilket betyder der er håb for forandringer. Hvis du ønsker det. Men det kræver en indsats og tålmodighed fra dig.

Sex er vigtigt for dit velvære og selvværd

Om du vil det eller ej, så er sex en vigtig del i vores liv. Ikke kun for at få børn og videreføre arven, men når du har sex (god sex) udskiller du en endorfiner og lykkehormoner. Desuden er sex stres reducerende.

Læs mange flere fordele (også sundhedsmæssige fordele) ved sex her

Forfatter: Lisbet B