Sex lindrer kropsligesmerter

Vidste du, at sexlegetøj og sex lindre kropssmerter? Er du nysgerrig på hvordan? Så læs med her

Sexlegtøj kan lindre smerter.

Er det ikke fedt at vide?  Ikke nok med at sexlegetøj er sjovt og hjælper med at opnå bedre orgasmer, så bidrager legetøjet til bedre orgasmer, og gode orgasmer lindre kropslige og mentale smerter. kort sagt, sex lindre kropssmerter

Orgasme er vigtigt

Orgasmer kan blokere for smerte. Du vil opleve at når du får en orgasme, så mindske den smerte, du evt. føler.

Når du når dit klimaks, frigiver dette et hormon, der hjælper med at hæve din smertetærskel. Som følge heraf ser smerten ud til at forsvinde på magisk vis.

Og dertil skal det siges, at sex sænker din risiko for hjerteanfald. What’s not to like?

Hjertesygdomme er blandt de hyppigste dødsårsager blandt mennesker. At have sex, at få en god orgasme, kan hjælpe med at bekæmpe disse sygdomme.

Udover at hjælpe med at sætte en stopper for kropssmerter, hjælper orgasmer også med at balancere østrogenniveauet for kvinder og testosteronniveauet for mænd. Orgasme er altså vigtigt for dit generelle velbefindende!

Sexlegetøj er sjovt og nemt

Uanset om du er single eller i parforhold, så er sexlegetøj bare sjovt og nemt når det gælder om at få en god orgasme.

Men især når det kommer til solosex, så er sexlegetøj et must have. Du vil også opleve, at igennem leg med dig selv, vil du finde de helt rigtige punkter og stimuli for en god orgasme. Dette er kun en fordel når du har sex med en partner. Netop når du kender dine orgasmer, dine punkter og stimuli kan du guide din partner og dermed opnå endnu bedre orgasmer.

Og husk! Solosex er en helt naturlig ting.

Forfatter: Lisbet B