Oralsex - tips og tricks

Hvordan genfinder jeg min sexlyst? Indlæser Oralsex - tips og tricks 5 minutter Videre Er oralsex sikker sex?

De fleste elsker det!!Oralsex. Både mænd og os kvinder. Hvad er en god slikketur for dig? Er det, når ligger på ryggen og tager imod? Det er den mest populære stilling, og en sikker gevinst.  Men det er også lidt tradition og forudsigeligt? Har I har været kærester længe, eller du bare trænger til fræk inspiration, så læs med her – for der er faktisk mange forskellige måder at have oralsex på.

Det må du ikke gå glip af

Oralsex, også kaldet for mundsex, er en meget populær form for sex- og det er med god grund.

At blive slikket, kysset og kærtegnet omkring, og på, sine kønsorganer giver en helt særlig pirrende fornemmelse og for langt de fleste en sikker måde til en dejlig orgasme.

Mange bruger oralsex til et godt og frækt forspil. Igen her er oralsex en god måde at få din partner, og dig selv, i stødet.

Mange tænker missionærstilling når vi taler om oralsex. En klassisk stilling hvor du ligger på ryggen og tager imod, imens din partner har sit hoved imellem dine ben.

Men der findes så mange måde og stillinger hvorpå oralsex bliver endnu bedre, mere pirrende og mere spændende.

 

Gode råd og inspiration

Oralsex mens I er fuldt påklædte

Fuld påklædt, forspil, jeg vil have dig nu og her!

Forstil dig, at du har kjole eller nederdel på. Sæt dig på kanten af en stol, seng eller lignende og få ham til at knæle mellem dine ben. Der er ingen grund til at tage trusserne af, han kan bare trække dem til side, så han kan komme i gang med at tilfredsstille dig.

Eller at du, som kvinde, tager din mand til side, lyner op for herlighederne og giv ham det bedste blowjob.

Denne form for sex kan bruges alle steder! I køkkenet, på badeværelser (også andres badeværelser!), hvor end lysten melder sig- lysten til hinanden.  Og så er det superfræk, fordi den er så spontan og hurtig.

Stående oralsex

Den af jer der skal give oralsex, ligger på ryggen på en seng med hovedet ud over kanten, og den af jer der skal modtage kan stille sig hen over hovedet på ham/hende der ligger ned.

Det er en fordel at dit hoved hænger lidt nedad, så der er god passage i din mund.  

Hvis du står op og modtager, kan du virkelig nyde synet af ham/hende, der slikker dig. Du kan samtidig styre intensiteten ved at nærme dig eller trække dig væk fra hans/hendes ansigt. Hvis du giver, kan du glæde dig over, at have fri adgang til at røre ved din partner, mens du bliver slikker

Ridning

Få din kæreste til at lægge sig på sengen, og sæt dig overskrævs på hans/hendes ansigt. Du kan eventuelt lægge en pude under hans/hendes nakke, så du ikke behøver bruge lårene så meget. Hvis du vender dig med front mod hans/hendes krop, har du fri udsyn til hans/hendes krop og du kan røre ham/hende alt det du vil. 

Hvis du vender dig den anden vej, så dit ansigt vender mod hans/hendes hoved, så hold øjenkontakt med ham i stedet. Det giver en intensitet og nærvær.

Denne stilling kan lade sig gøre med ham øverst. Læg dig på sengen med en god pude under nakken, så du ikke vrider nakken af led. Lad ham sætte sig overskrævs på dig, så hans ansigt vender mod dit

Den, der sidder øverst, har totalt kontrol med, hvor og hvor hårdt eller blidt der skal slikkes – den øverste styrer nemlig, hvor underlivet skal være i forhold til munden. Og den, der giver, kan virkelig nyde at se den anden modtage.

Sidelæns 69’er

En traditionel 69’er, hvor en af jer ligger øverst og den anden ligger nedenunder, er rigtig god til gensidig oralsex. Men hvis I vælger at ligge sidelæns, bliver stillingen bare lidt mere behageligt, og dermed kan I begge fokusere på at nyde.

 Læg jer på siden med ansigt mod hinandens skød. I har stadig begge to fri adgang til herlighederne, og så er det altså totalt frækt og pirrende både få og give oralsex på samme tid.

Oralsex i doggy style

Læg dig på alle fire og svaj godt i ryggen. Lad ham eller hende kravle ind mellem dine ben og slikke dig bagfra.

Stillingen er superfræk, fordi I gensidigt kan drille hinanden med at trække jer væk eller give den gas. Dertil kommer, at han har fuldt udsyn til dig (og når hans yndlingsstilling er doggy, betyder det faktisk, at han gerne vil være den styrende) – hvilket tænder mange mænd.

Oralsex bagfra

Denne stilling minder lidt om doggy style, men i stedet for at stå på knæ, ligger du ned. Læg dig på maven på sengen. Lad din partner knæle bag dig mellem dine ben og slik løs.

Er du kvinde, så skal du prøve denne stilling! Den kan noget særligt, fordi du ligger ret fast, og han kan styre slagets gang. Han kan både pirre og tirre dig, som han vil. Du kan ikke se, hvad han laver, så han kan sætte ind med overraskelser, når han vil. Superfrækt!

Forfatter: Lisbet B