10 slag til orgasme

10 slag til orgasme

10 slag, hvis du ikke har hørt om det før, så lyder det måske helt forkert! Men den er god nok. Man kan få orgasme med slag fra en flogger.

Der er rigitg mange måder at få en orgasme på, og med flogger, er en af dem. Det handler om teknik og om at kende hinanden. Og så handler det om at bruge en flogger der er velegnet til formålet. Når du kan det, kan det lade sig gøre på bare 10 slag, med en flogger.

BDSM og det sorte univers er virkelig stort. Der er mange forskellige måder, sammensætninger og forskellige redskaber. Flogger er et af de redskaber der er gode at starte med, fordi man ofte bruger dem som opvarmning og fordi der findes mange udgaver af floggere, så der er noget til ethvert niveau.

“Orgasme på bare 10 slag”

Dan Lei

The Fist – Made by Lei er en flogger der er virkelig lækker, og til jer der går op i kvalitet, så er denne måske lige noget for dig og/eller din partner. Den har den perfekte tyngde, længde og er af et super materiale til at give en orgasme på bare 10 slag.

For at få en orgasme med en flogger, kræver det at du kan den rigtige teknik, at du kender din partner og at din partner, som skal have orgasmen, kan slappe af og give sig hen til legen. Hvis i begge er helt nye i det sorte univers, vil jeg anbefale evt. at besøge KinkClub som afholder aftener for nye, New Kinksters, hedder det. Og Dan Lei laver også forskellige workshops.

New Kinksters bliver afholdt jævnligt, og der er mulighed for at stille spørgsmål og se klubben. Man deltager bare i almindelig påklædning, og alt er uhøjtideligt med hyggelig stemning.

I selve legen med redskaber er det vigtigt, særligt hvis i er nye, at i lige tjekker ind ved hinanden om det stadig er okay, og i begger er med på det. Hvis du/i vil høre mere om det, og hvad steppet herfra er, for at få mere læring og erfaring kan i lytte til denne podcast, hvor vi taler bl.a. facebook grupper og fysiske klubber til at få mere viden og erfaring.

The Fist - Made by Lei