Singlernes Dag

Singlernes Dag er fredag den 11.11.22. Dagen er til for at markere det at være single.

En modsætning til Valentins Dag. Og dagen er ved at blive godt implementeret i Danmark. Jeg syntes det er skønt med nogen nye mærkedag, for at kunne bruge det til en god anledning og reminder, til at huske velværen, glæden og hyggen.

Og ja, der er efterhånden mange mærkedage, men vi har vel alle vores favoritter, dem der bliver til en tradition at holde med andre, eller til at bruge til en skøn dag med os selv.

Forkæl dig selv

Det med at være single er meget individuelt fra person til person. Nogle elsker det og trives godt i det, andre sys det er forfærdeligt.

Men uanset, så skal vi altid huske os selv. I dag er det også meget omtalt at “huske at mærke efter”. Og det er jeg enig i. Men du kan også komme til at mærke så meget efter, at du pludselig står stille. Nogen gange skal vi også bare ud og opleve noget, for bagefter, at kunne mærke om det var en god eller dårlig ide. Så blev du den erfaring rigere.

Den hurtige tid

Vi snakker ofte om dette emne, med at vi lever i en hurtig digital verden i dag. Det er også derfor det er vigitgt at nyde stilheden, sig selv, og det at forkæle sig selv i dag. Og måske særligt som single, fordi der ikke er en partner til at forkæle en. Eller fordi vi singler nogle gange, kommer til at være den, der altid hjælper andre, eller arbejder mere end vi ellers ville gøre. Jeg selv, holder rigtig meget af at arbejde meget, så længe det hele hænger sammen, med ro og harmoni i hverdagen.

6 gode bud

Ingen Single Days uden gode bud. Jeg vil klart anbefale disse 6 produkter til selvforkælelse, enten til dig selv, eller som gave til en single du kender. Husk glidecremen!

  1. 6 Ball – Bækkenbundskugler
  2. Emerald Love Penisring
  3. Dark Rose Ring
  4. Miss Mini Stick
  5. Handy Work
  6. Male Masturbator

Brug koden Single25 og få 25% rabat på disse produkter. Gælder 10.11.22 til og med 13.11.22, eller så længe lager haves.

Skøn Single Dag til jer alle.

Forfatter: Rikke Jusjong